söndag 9 oktober 2011

Söndagskväll

.

Ute stormar det och regnet öser ned. Är nyss hemkommen från farfar där vi blev bjudna på god middag och när vi sitter mätta och belåtna i soffan, ser vi genom ett regnstrimmigt fönster, fyrverkeriet från Liseberg som stänger idag - nu är det definitivt höst!

Skall strax plocka upp stickningen från lilla korgen,


korgen som damejeannen stod i är perfekt att ha stickningen i ! Nu är ett kuddfodral färdigt och om några kvällar så är säkert nr 2 klar. Det är gott att sitta invirad i en filt i soffan och mysa, när ovädret rasar på utsidan :)
11 kommentarer:

 1. Det verkar både mysigt, festligt och trist på en och samma gång hos dig ikväll :)
  Trist med regnet förstås!

  Min stickning har inte ägnats en enda minut sen i våras, men nu kommer många, långa och mörka kvällar, lagom att plocka fram ett handarbete.

  Ha en fin vecka!
  Kram /bea

  SvaraRadera
 2. Mmmm vad mysigt att sitta i soffan och sticka kuddfodral! Så fina!
  Vi kurar också i soffan nu efter att vi nyss kommit hem från sonens fotbollscup i Kungälv. 7 timmar ute, var av tre i detta härliga väder med regn på tvären och kulingvind! Men de vann cupen så alla är nöjda och glada:)).
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Det går alldeles utmärkt att övervintra chileplantor inomhus. Jag kommer att spara en del sorter som är senmognande och resten åker på komposten när jag tagit rätt på frukterna. Skulle gärna spara alla, men det är omöjligt att få plats. Men jag fäller en tår när jag gör mig av med dom:(
  Jättefina kuddar du stickar, trästickor och garn i damejeannkorg....vackert!
  Ha en skön fortsättning på kvällen!

  SvaraRadera
 4. Höstmysigt! Och så fina alster du gör!

  SvaraRadera
 5. Har flera olika stickningar på gång.Nu kanske någon kommer bli klar.

  SvaraRadera
 6. Jätte fina kuddar du stickat!!!
  Mysigt att ha i soffan.
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Vad kreativ du är.
  Skönt att inte faller i dvala bara för vädrets skull eller hur?
  Gillar kudden! Hälsningar Petra B.

  SvaraRadera
 8. Här regnar det ganska bra nu och det blåser sådär höstigt också. Jag bakar äppelkaka och det ska bli äppelscones också. Måste ju ta tillvara äpplena! Det är verkligen inte varje kväll jag är så effektiv att jag får något gjort. Men ibland så...

  Ser mysigt ut med stickning. En perfekt höstsyssla.
  Jag köpte nya kuddfodral i går och det blev så mysigt så i soffan. Gillar att dona lite här inne vid denna tiden. Stickade hade gjort sig bra här men jag får nöja mig med "vanliga".

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Det är det som är lite mysigt med hösten och ovädret att man kan pyssla lite inomhus...:-)
  Fint du stickar!! //Kram

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Här kämpar man på med virkade hälar, sen ska det bli stickade småsockor för nu har jag ju videoklipp hur man gör en häl "ler". Visst är det kul att gå på loppis och jag ska pryda de återstående gardinstängerna med knoppar. Vackert du gjort med armeringsmattor och här börjar det också bli lite mer kyligt så pläden ligger fint över benen i soffan. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 11. Får en mysig höstkänsla av dina senaste inlägg, hösten kan ju vara väldigt fin också... :)

  Kram!

  SvaraRadera