tisdag 11 oktober 2011

Biokväll

I måndags var jag och Johanna på bio och såg "En dag" - åh vilken mysig film!!! Den rekommenderas varmt ♥   En förhandstitt kanske?


I

Förutom härliga skåderspelare och underbar handling, så är det så charmiga miljöer! Jag blev alldeles förälskad i Emmas lägenhet och jag hittade en bild där hon sitter vid sitt skrivbord:


Just så vill jag ha i mitt arbetsrum!! Visst är det charmigt?! Dags att åka och hämta det där underbara, gamla skrivbordet vi fått av farfar, ta en tur till loppisen och leta efter ting som passar in. Undra om vi har kvar den gamla skrivmaskinen.............. och vart tog farmors gamla analoga kamera vägen? Får nog bli ett besök på vinden i helgen :)
7 kommentarer:

 1. Ja tack, det rummet skulle man bli hur kreativ som helst i!
  Frågan är bara vara jag petar in det hos oss?

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ser hur mysigt ut som helst! Så skulle jag också vilja ha det. Vad roligt att filmen var bra, tack för tipset. Har inte varit på bio på 10 år tror jag, kanske är det på tiden nu...
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jag läste boken ganska nyligen och kan tänka mig att den är bra som film. Den var väldigt "filmiskt" berättad, om du förstår vad jag menar?!

  När du ändå letar efter gamla saker kan du ju även söka efter en telefon med snurrbricka på som är kopplad i väggen. Tokigt - eller hur ;-)

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 4. Tack för förhandstitten:) Verkar vara en film i min smak. Verkligen en mysig lägenhet - snyggt som arbetsrum:) Du får leta på så att du får fixat till ditt rum. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Åh, den filmen vill jag också se :) Så himla kul när miljöerna gör hela (eller halva) filmen!

  Vilken fin kudde du gjort, jag har en svacka i min virkning, men snart så drar jag igång igen ...

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 6. Rummet ser jättemysigt ut! Ett sånt skulle man ha. Tur för dig att du har så många skattgömmor, svärfar, vinden och så vidare. :)

  Må så gott!

  SvaraRadera
 7. Har kikat runt lite. Så mysigt att sticka. Det var några år sen.Hälsningar Christina

  SvaraRadera