onsdag 5 oktober 2011

Loppisfynd

Idag var jag och Johanna på loppis och fyndade så vi blev riktigt glada! En dag när det är tillräckligt ljust, skall jag gå runt och inventera mina loppisfynd. Jag var snabb och satte handen i trähöljet till en gulgrön damejeanne och lämnade glatt över den till Johanna - endast 60 kr!

Jag köpte min grönblå damejeanne i somras och den pryder nu vardagsrummet med en slinga av klematisen "summersnow" som fortfarande blommar därute.


Jag har en lista på ting jag önskar hitta på loppis och konstigt nog, får jag alltid med mig något från listan hem. Idag hittade jag fler gardinknoppar som skall användas i trädgården till pynt på ett växtstöd, en jättefin läslampa på fot i svart metall för 50 kr!

Bästa fyndet är nog de där små fästerna till gardinstänger - de är små i metall och L-formade. Jag använder dem till hyllkonsoller för små hyllor av drivved (brukar spraya dem svarta) och jag hoppas få fixat till min tavelhylla i helgen som kommer.

Det blir säkert en tur till loppisen på lördag morgon och då skall jag se om jag kan hitta några fina tavelramar *hålller tummarna*

12 kommentarer:

 1. Kul med loppisfynd. Ibland händer det att man hittar saker man inte visste stog på önskelistan.
  På lördag skall Anja och jag ut på loppisrunda och det skall bli jättetrevligt.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Fast att hitta det man söker tycker jag är svårt...men det blir ju alltid något med hem iallafall....
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 3. Jag har verkligen varit dålig på att besöka loppisar denna sommaren. Det blev inte av. En mil bort har vi två loppisar som har öppet varje lördag men jag får inte tummarna loss och jag glömmer.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Om jag någon gång hamnar på en loppis kommer jag INTE hem med sånt jag önskat, utan bara med en massa annat! Så olika det kan vara!

  Ska bli kul att se dina hyllkonsoller!

  Kramar

  SvaraRadera
 5. ÄLSKAR att vara på loppisar:) Hittar dock inte så ofta något men ibland så....... Nu blir jag verkligen sugen på loppis för det var ett tag sedan. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Beundrar er som har tålamodet att gå runt på loppisar! Jag tycks aldrig hitta tiden. Och jag har inte ögat för att se så att säga. Men den där damejeanne, i mina ögon då en vas, en ruskigt fin sån förstås men fortfarande en vas, va verkligen läcker!

  Kram!

  Ps. Tack för din fina kommentar på mina funderingar om kroppsfixering. Den värmde! Inte ett helt lätt inlägg att lägga ut men jag var bara tvungen! Ds.

  SvaraRadera
 7. Grattis till dina fynd! Loppisbesök är bland det bästa som finns! (Vandrade läääänge på en i söndags...)

  SvaraRadera
 8. Tack för tipset. Här finns en liten låda med gamla gardinknoppar, de kanske kan komma till användning en vacker dag.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 9. Åh härligt! :) Det är kul med loppis och nu blev jag riktigt sugen. Kanske ska åka en liten tur på lördag. Vilken loppis är det du brukar besöka? Vi kanske ses där.. ;) Det är inte alltid jag hittar saker på "listan" men nästa alltid får något följa med hem. Urfina växtstöd i inlägget nedan!

  Tack för din kommentar idag. Så glad jag blev!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 10. Härligt med loppis jag gillar att göra fynd.

  Jag ser i nere inlägget där du har gjort klätterstöd.
  Jag fyndade exakt sådana gardinknoppar ochså på loppis och de har jag satt på mina clematisstöd de passade ju precis.

  Jag blir intresserad av hur du gör din hylla.
  Kikar in senare.

  Ha en fin helg
  Gunilla

  SvaraRadera
 11. Så vacker damejeanne, har en grön en jag oxå som jag fyndade i våras på loppis.. jättebillig var den oxå. Just nu står den i uterummet och bara är fin... loppis de é livet dé.. *smile*. Önskar dig en fin o härlig helg.. kramiz

  SvaraRadera
 12. Tjusigt! Det är kul med loppis, jag går för sällan tycker jag men för ofta tycker min man... ;-)

  Kram

  SvaraRadera