söndag 21 augusti 2011

Veckan lång

eller veckan kort - det beror på hur man ser det - en lång arbetsvecka och en kort helg ;) men egentligen gick arbetsveckan väldigt fort och torsdagen gick riktigt bra ! Kände bara en endaste liten "ilning" av den dåliga energin ;) 

På fredagen packade vi lilla väskan och for till stugan vid havet och helgen har varit full av vila, sol, fiske av alla det slag som resulterade i en härlig skaldjursbuffe på lördag kväll.

Igår (söndag) tog jag och syster yster en strandpromenad och hittade lite skatter:


Visst har brädbiten potential till att bli en hylla att ställa foton på?

De härligt mjuka,slitna gamla trädgrenarna tycker jag passar på väggen - den gren som sticker ut blir en perfekt hängare till halsband eller sjalar.Tror banne mig att syster yster börjar få upp ögonen för vad drivveden kan användas till - när vi strosat på stranden en stund så släpade allt hon med på en trädgren ;) Den kommer också att hamna på väggen, full av små krokar för alla nyklar som hon brukar leta efter.......  :)14 kommentarer:

 1. Fina strandfynd och vackra bilder! Jag är likadan, släpar ständigt på fina pinnar och stenar när jag går på stranden. Kul idéer om användning av dem ni har du och din syster! Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Så vackra strandskatter och vackert varmt ljus i bilderna. Jag samlar också på mig stenar, snäckor och annat man hittar som känns lent eller ser vackert ut. Eller bara som ett minne av just då och nu.

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 3. Ni måste känt er som små mini-ernst när ni gick där på stranden :-)

  SvaraRadera
 4. Härliga strandfynd.. visst kan man hitta riktiga skatter där vid havet. Vid min "HAVE" vid havet har jag en stor planka.. inte så lång men ganska grov som är rejält slipad av sten o hav.. sonen "snickarn" bar hem den från stranden för två år sedan för att han tyckte den var så fin. Nu ligger den där som en "bänk" med grova stenar som fötter och massa strandfynd runtomkring med blommor o krafs.. ja man kan ha en bräda till mycket *ler*. Även vi var vid havet i helgen och det var riktigt gott med långa mysiga promenader men vi var mer bergsklättrare denna gång. Härligt var det oxå.. ha en härlig vecka.. kram

  SvaraRadera
 5. härliga fynd på skattjakten.Visst är det kul att gå på dessa skattjakter??
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 6. Så vackra!

  Jag har nog tillbringat alldeles för lite tid vid en strand, har ALDRIG fyndat!

  Du måste visa bild på träbiten när den blivit fotohylla!

  Ha en fin vecka, Lotta!

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Skattjakter är alltid kul men vid havet och med vågornas kluckande blir det säkert något alldeles speciellt.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 8. Verkar som om ni haft det riktigt mysigt:) Lite "Ernst" över grenfynden fniss. Visst är det underbart roligt att hitta saker som man kan använda till både det ena och det andra, vi har nog en liten "Ernst" i oss allihopa:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 9. Sannerligen potential :)

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 10. Härliga fynd att förgylla trädgården med//Britt

  SvaraRadera
 11. Det låter härligt med en helg vid havet och vilka fina strandfynd ni gjort. Jag tror det blir kalas med foton där på. :) Ha en skön vecka!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 12. Härliga fynd fulla av "potential";))))!/Anja

  SvaraRadera