onsdag 24 februari 2016

Vår i sikte


Ja, det var ett tag sedan jag var här och det är synd på ett sätt. Kanske har Instagram varit "ersättare" för att skriva i bloggen? eller för att datorn hemma är seg och skulle behöva ses över. Mobilkameran har ersatt den "riktiga" kameran så det får bli mobilbilder idag.

Igår var det egentligen den första dagen då vårkänslorna bubblade i mig: solen stod "högt" på himlen och när jag lyfte på granriset vid entrérabatten, tittade Snödropparna fram.


Trädgårdspirret bubblar och efter en kort runda kom jag fram till att jag inte har klippt ned vinrankorna! och inte beskurit buskarna och jag skall önska nya pallkragar av blivande svärsonen som jag skall måla svarta och ersätta de murkna och då måste jag gräva ur jorden....... visst är det härligt att känna energin och ivern för att starta upp kommande säsong :)

Jag fick i alla fall hämtat upp övervintrarna från källaren och ge dem en dusch och en plats på fönsterbrädan - dags att kolla löss och ev spinn på citrusträden!

Vad som har hänt sedan sist? MASSOR! Jisses! Ni skall bara veta ;) men det får komma med i nästa inlägg och det blir bara mobilbilder men det är alltid något.

Så vi ses :)


4 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka!
  Blir avis på dina snödroppar. Här är trädgården djupfryst, pular med sådder i väntan på uteväder. Men visst kliar det i fingrarna nu!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Så trevligt, Lotta, inspiration från dej och dina bilder har jag saknat!
  Här är det också vår i luften, men frost i morse...Precis som det ska va`!
  nu är det i alla fall på gång! Vårstöket. har klippt ner pelargoner o planterat om. samt rensat det första i perenna-rabatten!Härligt, och nu är jag friherrinna, så tid har jag i massor nu!
  Ha det gott!
  Lena

  SvaraRadera
 3. härligt med ljuset idag, har också sett snödroppar.

  SvaraRadera
 4. Men lotta, vad länge sen! Ja jag har inte bloggat sen december eftersom jag inte lyckas publicera inlägg, vet inte vad som är fel. Kan jag hitta dig på instagram eller har du det enbart privat?

  Kram Jenny

  enannanjenny på instagram.

  SvaraRadera