tisdag 10 mars 2015

En månad har gått.....sedan jag skrev ett inlägg och man kan ju undra om jag slutat blogga? Men det har jag inte, har nog bara tagit en paus :)

För visst blir man sugen på att gå ut med kameran nu när våren är i luften?!! Solen lyser! Underbart! men den lyser inte när jag är ledig....

Som i helgen när vi var vid stugan för att göra en arbetsinsats - inte lyste den då! Tack alla som slet med renovering av huset i värsta blåsten och duggregn - för fy vilket väder vi hade, grå, grå, grå......

En kort strandpromenad fick vi till men den varade inte länge. Inga kul strandfynd hittade vi heller, bara en massa plast som flutit iland med höststormarna.
Hemma i stan så blommar Snödroppar och krokus och jag kan se en massa gröna skott på väg upp ur jorden - de finns där och väntar på värme och sol - precis som jag :)

Är vi hemma i stan nu till helgen skall jag damma av cykeln, köpa Penseér - kanske t.o.m tvätta av med högtryckstvätten? Åh, snälla vädergudar - låt solen lysa till helgen! Jag vill så gärna trädgårdsfeja :)


5 kommentarer:

 1. Havet er flott når det blåser og er kaldt også, men ikke med plast på stranden, og slett ikke hvis en skal jobbe ute !!
  Her har vi hatt noen skikkelige "blåsbortdager". (Ole Brum) . Umulig å beskjære noe som helst, alt blåser bort til naboen!
  Her har vi kun 3 snøklokker og 1 krokus som blomstrer, så vi nyter julestjerner og raklene på hasselen.
  Nyt våren i "stan" :-))
  Eirin og Lars

  SvaraRadera
 2. Efter vinterns alla stormar och hårda vindar blir det till att städa stränderna från all bråte.
  Det har varit ovanligt många stormar denna vinter tycker jag.
  Igår hade vi en skön solig vårdag, men idag blev det iskalla vindar. Men våren ska skynda långsamt.
  Jag hoppas på sol någon mer dag, hihi....
  Må väl/ Eva

  SvaraRadera
 3. Här blev det inget trädgårdspysslande ute i går för det var isande vindar och allt hade nog blåst iväg ändå men jag hoppas som du att det blir strålande sol snart, både resten av veckan och helgen :) Men det är underbart att det är ljust ute nu både tidiga morgnar o sena eftermiddagar/kväll :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får en solig helg! Här såg det ut som det skulle bli kalasväder, men jag jobbar så det är som det är.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera