lördag 6 december 2014

Som en dag tidigt i mars...


men vad knasigt det kändes idag - inomhus adventspynt och utomhus strålande sol och temperatur som en tidig marsdag!Jag skulle bara ut och hämta en purjolök men fick snabbt vända in igen och hämta kameran  - tänk att det fortfarande blommar därute!och lilla söta rosen Fairy som kämpar vidare,tillsammans med Klockrankan.


Men jag är glad att se solen - på vardagarna blir det inte många stunder utomhus så det är extra härligt att se solen på helgen - och med tanke på ruskvädret som var i går, är det nästan lite förvånade, jag trodde att vi i går skulle få första snön.

Idag, lördag har jag en "komma-i-kapp-mig-dag" och det känns så skönt. Inte så mycket julpyssel, utan mer att få gjort saker som legat på hög och väntat.

Mycket tid i veckan har gått till att sköta om katten Freja som fått tandsjukdomen FORL och har fått opererat bort en tand och följden av detta blev medicinering och munvård varje dag och till sist ett återbesök i fredags, där veterinär sa att allt såg så fint ut - så skönt! Hoppas nu att angreppet håller sig borta från övriga tänder. Ni som vill veta mer om tandsjukdomen, kan hitta info HÄR.

Dagen kommer att avslutad med god middag - skönt att ha tid att laga god mat och på menyn står renstek med honungsgratinerad klyftpotatis och vitkålsgratäng  med parmesan - låter väl gott?! :) Och på tal om Ren.... vi kommer fira julen i Sälen i år - vi "flyr" julstressen och kommer att mysa i en stuga i skogen, åka skidor och julbord på restaurang är bokat - det kommer bli så härligt :)

Ha en fortsatt skön andra advent ♥
3 kommentarer:

 1. En superhärlig dag vi haft! Lycka att se solen:) Så vackra bilder, den sista tokgillar jag. Mysigt att fira jul i en stuga i skogen.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ja solens strålar är som en injektionsspruta med energi:) Så synd om lilla Freja men sådan tur att hon har en familj som tar hand om henne, tänker på alla stackars övergivna o hemlösa katter som drabbas av en sådan sjukdom:( Skönt att hon nu är på bättringsvägen:) Låter helt fantastiskt att fira jul i en fjällstuga och få äta julbord på restaurang, hoppas ni får en underbar jul :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Det där ljuset som man blir så glad av och jag ser allt det fina som fortfarande finns i din trädgård. Underbart

  SvaraRadera