tisdag 30 december 2014

Snön som kom till Göteborg,


den låg inte kvar så länge, endast ett par dagar fick vi njuta av ett vintrigt Göteborg men roligt för alla barn som har jullov. Jag hann inte få några vintriga trädgårdsbilder men jag fick lite snö på bild tillsammans med ljusslingan :)Idag är det disigt och dimmigt och det töar för fullt - typiskt när vi fått storfrämmat från Danmark - det makens morbror som gästar oss.  Det blev ingen promenad i området - det var alldeles för halt så vi tog lunch på stan och fika hemma framför brasan.

Annars så njuter vi av jullovet - det är härlig att vara långledig och det ger bara mersmak :)

Tänk att det snart är nytt år! Vad fort det har gått! och det är dags att göra en summering av 2014 och det är alltid lika roligt att bläddar igenom bildarkivet, minnas och summera både livet och trädgården.

Trevlig kväll på er alla ♥


4 kommentarer:

 1. Två dagar sedan var det som ett julkort här hos mig. Fluffig snö och tjockt med frost. Blev betrodd att göra en långpromenad ensam med lille Gustav för första gången. En ny fas i livet, det gick fort. Idag samlas vi ett gäng som vanligt till nyårsfirandet . det känns som det var igår alla våra barn var små och nattades överallt på kvällen.
  Vill önskar dig underbar kväll och ett fantastiskt GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
 2. Ett Gott Nytt år.Med önskan om bra av allt.

  SvaraRadera
 3. Här är all snö borta och dimman ligger tät.
  Visst är det härligt med jullov.
  Gott slut och Gott Nytt År
  Annika

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig summering av 2014. Fint att få vara med. Tack! Ha en go o fin kväll. Kram Lisa.

  SvaraRadera