tisdag 4 november 2014

Vitlök i jorden,lite sent kanske men jorden är ju inte så kall ännu - eller var i helgen rättare sagt, ikväll var det betydligt kallare ute - tror det är väderomslag på G.


För att förhidra att katterna river upp allt och använder landet som toalett, ställer jag ut lite krukor tills jag fått hem granris. 
Var hemma hyfsat i tid idag och det var fortfarande ljust - visst är Cyklamen en fin blomma att ha utomhus på hösten?! De brukar klara sig igenom den första frosten och det är först när det är långvarig kyla som den inte hänger med längre,men då är det dags för granris :)

Ha en fortsatt skön vecka ♥9 kommentarer:

 1. Så snyggt med cyklamen på trappan! Lyxigt med egenodlad vitlök:)
  Tack snälla du, jag vill jättegärna ha Murgrönsviol:) Ska påminna dig, skriver upp det. Minnet sviker rätt ofta nu förtiden:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Tänker varje år att jag ska sätta vitlök men glömmer alltid av det :( I år har jag inte tiden heller eftersom vi håller på med vårt projekt och jag får hushålla med den energin och ork som min kropp just nu kan tillhandahålla:) Cyklamen är sagolik vacker och de framhävs otroligt läckert i dina fina svarta krukor:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Snyggt med cyklamen. Jag har en i Lugnet och en utanför köksfönstret.

  Vitlök har det inte blivit här i år heller. Jag tröttnade lite när den bara ruttnade.
  Hoppas det går bra med dina.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Superfint med cyklamenurnorna. Klarar sig knölarna om plantan får frost eller köper du byta varje år?
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vad bra att ställa krukor över vitlöken.

  Vackert med cyklamen i trappen

  Ha en fin vecka. // Lissen

  SvaraRadera
 6. Har aldri fått til hvitløk, kanskje det er alle naboens katter...
  Nydelige cyclamen!!
  Ha en fin november:)

  SvaraRadera
 7. Nämen vilken bra idé att ställa krukorna så, att jag inte tänkte på det, hmm . . .
  Ja det är en bra tid att pilla ner dem nu.
  Cyklamen de trivs bäst ute, ja tills frosten inte tar dem.
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera
 8. Jag tror aldrig jag satt vitlök, faktiskt. Vad fiffigt med krukorna! Riktigt fint också. Nu har vi någon minusgrad och grått, så jag undrar om det kommer snö. Igår flög det några korn, men inte så det la sig.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 9. Så himla fint med cyklamen! Förra året blev det ingen vitlök för mig, men i år har jag satt. Bra det för det saknades i somras.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera