onsdag 16 juli 2014

Igår, tisdag,blev det framåt kvällen uppehåll men blåsigt. Jag satt uppkrupen i soffan och tittade på en surfare som kämpade i vinden,
detta är en sport som jag provat men lyckades aldrig knäcka koden. Maken surfade i ungdomens dagar, när vi träffades och döttrarna har provat men inte heller blivit bitna. Det är lättare med en segelbåt, inte så mycket balans att hålla reda på :)
På tal om att gilla randigt - jag tog med mig lite oavslutade stickprojekt till stugan och ett par strumpor blev äntligen klara - randiga förstås!Jag hade köpt ett sockgarn i våras men gillade inte som enfärgat men randat med vitt blev det bra. Utmaningen med denna stickning är att det är en "tåuppsocka" med "magic loop" och två sockar stickades på samma gång. Ett jättebra sätt att sticka när man är osäker på storlek och garnåtgång men jag har fortfarande problem med avmaskningen som nästan alltid blir för liten, ibland så jag nästa inte kan ta på mig sockan :) Denna avmaskade jag med dubbel garn men det blev ändå nästa på gränsen till trång. Nästa socka skall få större stickor vid avmaskningen.

Idag lyser solen på oss, blåser lite lagom och det är vår sista heldag vid stugan, i morgon åker vi hem till stan. Så nu skall vi njuta hela dagen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar