tisdag 15 juli 2014

Igår, måndag, var det en fin dag....och värmen gjorde att vi på framåt kvällen blev så där härligt lata....... Tiger intog kökssoffan,han har sååå mycket att göra! Inte har han semester inte, massor av möss att jaga så när han kommer in på morgonen är han helt slut..... ramlar ihop på mattan och somnar bums.

Freja tar det lite mer försiktigt, går ut korta stunder när jag eller Tiger är ute. Oftas ligger hon och sover och gärna på mig :)


Jag intar gärna hörnet i soffan, stickar (Johanna har beställt sockar), lyssnar på ljubok eller bara på havet och vågorna som rullar in på stranden......


Idag lyssnar vi på regnet som smattrar mot rutan och blåsten som viner runt huset. Det har varit korta uppehåll och då var vi ute och grejat lite - men nu har jag återigen lagt mig i soffan..... farligt härligt.

6 kommentarer:

 1. Ser helt fantastiskt mysigt o härligt ut:) Njut på o ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Här har jag haft en halv soffdag idag. Olustigt men vilsamt väder. När det är gråmulet och lite regnigt är det lätt att vila.
  Njut och ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej själv där Lotta!
  Vilka ljuvliga bilder på missarna! Det låter som riktig semester att låta vädret bestämma vad man ska syssla med för stunden.
  Ha det fortsatt gott i soffan för imorgon blir det annat väder...;-)! /Anja

  SvaraRadera
 4. Jag läser att ni lever ljuva livet, precis så ska det vara. Sticka sockor till kommande kyla, ja då är man ute i god tid.

  Jag latar mig också fast vi har huset fullt av barn och barnbarn, det är så roligt att bara vara som man vill på sommaren. Alla hjälps åt med diverse sysslor, två tonårs-tjejer gjorde en stor jordgubbstårta igår o idag annat kladd-bakning. Bra väder både igår och idag, tills vi nu skulle grilla då börjar det regna, men gubben hittar alltid bra lösningar för det. Är man sugen på grill mat, ja då måste det bli så, hi hi . . . .
  Denna sommaren är toppen för mig, känner ingen stress för att hinna med och njuta och umgås med familjen,
  för nu är jag pensionär, (livsnjutare) man tager en dag i lugn takt.

  Må så gott och gosa med katterna för det är livet./ Eva

  SvaraRadera
 5. Johanna har beställt sockar, och en tröja, och armvärmare, och mer sockar, och kanske en till tröja, jo och en par stickade tofflor också!, och ett till par sockar går också bra.....:D

  SvaraRadera
 6. Låter som att du har det hur bra som helst. Lugnt och skönt tempo precis som det ska vara (enligt mig i alla fall) på semestern.

  Kram

  SvaraRadera