lördag 26 april 2014

söta små sippor


Jag har tur att ha en liten rugge vitsippor hemma hos mig, de har kommit dit av sig själva och har jag tur så stannar de kvar.Inköpta och planterade är en halvfyllda gulsippa, rätt så kraftig i sin gula färg,bra mycket gulare än "gulsippan", som är blekt gul, lite vaniljgul i färgen.

De växer i min "skogsrabatt" tillsammans med bl a Gullvivor (som kommer från Lindas trädgård :)
Alla sippor får fria händer och får om de vill, får de sprida sig precis hur de vill.Lite blått slinker in i form av Ormöga, även den får fria händer/rötter :)

Min förhoppning är att de sprider sig så mycket att de tränger undan Kirskålen!

Återigen - vilket underbart väder! Även om solen inte lyser så är det skönt ute. En halvmulen dag är det perfekt att ställa ut citrusträden så att de kan vänja sig vid utelivet, även Fikonträdet har fått flytta ut.

Visst njuter ni med?!  ♥


4 kommentarer:

 1. Här har det flyttat in massor av vilda vitsippor i rabatterna, de får gärna vara där:) Underbara foton so verkligen framhäver sippornas skirhet! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Jajamän, här njuter vi för fullt även om jag har jobbhelg. Tur man inte jobbar dygnet runt ;)

  Söta sippor, jag håller tummarna för att du slipper kirskålen, jag har också fått min beskärda del av den ...

  /Jenny

  SvaraRadera
 3. Jag njuter för fullt! Njuter av att kroppen läker, att jag känner mig starkare i kroppen för varje dag och även av att jag vet att jag är mentalt stark. Jag hanterar det hemska som hände. Bjöd in mig själv till ett hus en bit bort för att få träffa deras hund under "ordnade former". Det gick bra. Glad för det. Imorgon ska jag prova att springa för första gången. Maken följer med mig till en slinga i en skog som vi brukar vara i. Där är jämnt underlag så jag hoppas att det inte ska kännas för mycket i svullnaderna som är kvar.
  Vädret gör absolut sitt till att jag mår bättre. Njuter av att vara ute!

  Söta sippor! Jag har nog samma som du :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder. Sippor gillar vi!
  Har alla utom den blekgula. Söt är den. Fast ormöga har jag för sig för den kväver allt annat. Sippor som kirskål. Iaf här hos mig. Hoppas dina sippor stannar och förökar sig hej vilt!

  Kram Tamara

  SvaraRadera