måndag 10 februari 2014

Nu ser jag dem!


Efter att ha beskådat dem på bloggar i snart en veckas tid, så såg jag dem hos mig idag - vårens budbärare!
Att man kan bli glad för så lite :) Det är den fyllda snödroppen som är först ut, Galanthus nivalis "Flore Pleno".

Det var roligt att greppa kameran igen - tror jag skall starta jakten efter våren - det är ju så härligt att se ljuset igen, att det inte är becksvart när jag kommer hem - nu kan det bara bli bättre :)


8 kommentarer:

 1. Inga snödroppar synliga här ännu men jag vet att de flesta av dem finns just där snön ligger som tjockast.
  Jag får nöjda mig med krokusarna som tittar upp sålänge.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen få saker som kan göra en så glad som de första små vårtecknen, men nu är den på G även om det blir ett och annat bakslag! Igår luktade det tom lite vår tyckte jag.
  Ha en fin vecka.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Vilken bild! Helt underbar!
  Jag har inga snödroppar hos mig, men jag ska leta andra vårtecken i morgon:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Lyckliga Lotta som sett snödroppar, jamen då är våren pågång, härligt !
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera
 5. Finaste vårtecknet.Man vet att det går mot vår.
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Åh, vad söta! Sonen kommenterade nu när jag skjutsade honom till skolan att det blivit så ljust på morgnarna. Han har bara en kvarts gångväg men jag har tyckt att de dagar jag är hemma kan jag skjutsa honom så slipper han trafiken där i mörkret och halkan. Men nu ... Ljust är det och asfalten är ju framme på både bilväg och gångvägar, så jag sa att hädanefter kan han cykla!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 7. Väntar på att mina snödroppar som jag planterade höstas skall komma upp men även mina krokusar.

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar bild. Äntligen

  Elisabeth

  SvaraRadera