fredag 18 oktober 2013

jag bor nära skogen....


och det tar bara några minuter att gå till de stora träden, gå på torra, prasslande höstlöv och lukta på hösten.men.... trots att jag bor så nära, går jag inte dit så ofta - alldeles för sällan - något jag måste bli bättre på!Tittar lite avis på joggaren men kroppen är trött efter veckan och hur gärna jag än vill, så har jag inte orken idag, trots det underbara vädret.Jag strosar bland löven istället och njuter av solen.


Det är jobbet som får min energi just nu men för var vecka som går, blir det bättre - inget "stanna kvar" denna vecka och hoppas på någon kortare dag nästa vecka.

I morgon blir det en kort tur till "stugan vid havet" - dags att ta upp bryggan och förbereda för vinter - skall bli skönt att få lukta på havet :)8 kommentarer:

 1. När jag bodde på Norra Gubberogatan cyklade jag väldigt ofta till Skatås och sprang. Vet vilken härlig natur det är där ute! Sköna foton från din promenad.
  Hoppas ni fick en skön dag vid havet . Igår var det en underbar ljus dag. Trevligt att Göteborgssläkten fick se Lidköping när det var så vackert. Hoppas de kan komma upp under trevligare omständigheter. Dagen blev trots allt en fin stund även om det är svårt att säga adjö.
  Idag är det grått men jag måste ta mig en tripp till dungen och andas lite.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Nydelige bilder=) Fin lørdag til deg=) Vibeke

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder!
  Hoppas du kan se till att ha en lugnare vecka, eller veckor, framför dig. Det är inte kul när energin inte räcker till det där man egentligen vill göra, det där som ger energi.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. underbart att vandra i torra prasslande löv
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 5. Härliga höstbilder. Det är något speciellt med att gå och sparka i löven, man blir som barn på nytt :)

  Ha en skön söndag, kram
  Jenny

  SvaraRadera
 6. Man behöver inte springa och jäkta, det går bra med en stilla livsnjutande promenad också.
  Då hinner man höra både folk och annat som rör sig i skogen, även fallande löv till marken.
  Jag struntar i alla som springer, jag går i min takt där tankarna hinner med.
  Kram/ Eva

  SvaraRadera
 7. You have make beautiful Autumn photos!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera