onsdag 3 juli 2013

jag tar paus från muren


och startar upp ett nytt projekt, en mysteriestickning! En gång i veckan får vi stickerskor en ledtråd som vi skall sticka efter, det enda vi vet är att det är ett par vantar, vilket garn som rekommenderas, att det skall vara flera färger och mönster , och idag startade jag med muddarna.Det är två muddar och troligen skall dessa stickas ihop som en volang. Kul att göra något som jag inte vet hur det ser ut när det är klart. Ledtrådarna finns här: http://www.ravelry.com/patterns/library/en-gate-pa-en-mate  Hoppas länken fungerar.

Garnet köpte jag hos Tummelisa som har sommarrea - perfekt! Skönt att ha en stickning att ta till när vädret är regnigt - morden i Midsummer är inte helt fel som "stickfilm" :)

Må bäst ♥

4 kommentarer:

 1. Att ha något att pyssla med när det är sämre väder är inte dumt, för min del blir det oftast en bok eftersom jag inte är så bra på att sticka:) Ska bli spännande att se hur vantarna blir:) Här fortskrider arbetet i köket och i dag blir det gipsning av väggarna och förberedelse av det nya taket:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Spännande med en mysteriestickning. Har aldrig provat. Däremot att sticka till Morden I midsommer, det har jag gjort. Ett perfekt program att sticka till :)

  SvaraRadera
 3. Kan tyvärr inte sticka//Britt

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det ser ut, det låter riktigt kul med mysteriestickning men jag är inte bra på att följa något mönster så jag skulle inte kunna. Kanske bättre på att lösa mordgåtor? Nej, jag fattar aldrig vem som är mördaren förrän allt är över, ha ha. Mamma visste jämt på en gång vem den skyldige var och det jobbiga var om hon sa det också ... suck! Jag håller mig till mitt broderi, jag.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera