onsdag 29 maj 2013

I går...


var det ju som sagt ännu en härlig kväll.

De sista tulpanerna i entrerabatten - så fina nu!Fotbladet har blommat med flera blommor i år, synd att jag missade att fota knoppen för den är så läcker!Även Treblad har visat sig från sin bästa sidan, den vita jag köpte i fjol har blommat så länge men snart så faller även de bladen.


Så här såg det ut när jag kom hem igår - visst blir man glad! Inte så mycket blommor men desto mer bladverk, färg och form. Längst bort/bak i bilden syns ett parasoll, där har vi en uteplats där jag brukar njuta av solens sista strålar och det är här Eken släpper allt sitt bös, tror det är dags att sätta upp segleltaket.


Bilden är lite mörk men det hade precis kommit en sådan där lätt regn.

När jag sitter på uteplatsen har jag saknat ett blickfång och i år fick jag grejat till lite, en korgstol, lite växtlighet i hörnet och de fina vita penseerna i svarta krukor,


Så där ja, nu var det lite mer att titta på :)
7 kommentarer:

 1. Vilken vacker gång att vandra vid hemkomsten.Och jag gillar dina svarta krukor med vita blommor.Kram.

  SvaraRadera
 2. Det är underbart att komma hem och jag är verkligen tacksam över att kunna känna så. Tänk alla som inte gör det. Det finns många som fasar för att komma hem. Kanske för att partnern inte är trevlig/snäll, kanske, om man är barn, mamma eller pappa inte är som hon/han borde eller något annat som gör att det inte känns tryggt och bra att komma hem. Jag älskar att komma hem!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Väldigt vackert bild på trappan också, snyggt räcke!
  Många hälsningar
  Fru Sten

  SvaraRadera
 4. Hoppas du tar dig tid att sitta och njuta av din fina trädgård i korgstolen.

  SvaraRadera
 5. Så fint det är. Krukorna på trappstegen är superläckra!

  En fråga: Näst sista bilden. Vad har du lagt mellan betongplattorna? Är det bara sättsand eller något annat? Funderar på att sära på mina plattor på ett ställe men funderar vad jag behöver ha mellan...

  SvaraRadera
 6. Trevlig entré. Korgstolen känns väldigt inbjudande.
  Ha det gott!
  Malin

  SvaraRadera