torsdag 30 maj 2013

Nytt


En buddah - och inte en shiva som jag trodde först men nu är jag påläst :)
Katterna söker svalka och skugga nu när det är varm och vad är inte bättre då än en blomsterlåda?Johanna har skaffat stora konservburkar åt mig och där har jag nu sått sallad, när de sedan flyttar ut, hoppas jag att sniglarna inte gillar att krypa på metall.
Ha det allra bäst ♥


10 kommentarer:

 1. Vacker röd katt du har! Han en här hemma också! :-)

  SvaraRadera
 2. Man skulle vara som katten och krypa in i en blomsterlåda för att svalka sig:) Nu är det gott att leva, solen skiner växterna frodas och det är SOMMAR!!! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att denna års tiden är helt underbar, dagarna har varit härliga.
  Lagom av allt, blir det för varmt tar jag av mig, eller tvärt om.
  Om det blåser, ja då slipper man 'flyg-fäna' inpå sig.

  Sniglar de kan minsann krypa, jag fann en i syren trädet två meter upp, vad har de där att göra, *ler*

  Må bäst( Eva

  SvaraRadera
 4. Den där värmen alla skriver om har tyvärr inte hittat hit än, men jag njuter av de ljusa kvällarna. Speciellt i växthuset, då spelar det ingen roll hur vädret är ute :-).

  Nä inte tror jag att sniglarna gillar metall, det du odlar i de där burkarna ska du väl få behålla för dig själv hoppas jag.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Fin katt, fy för sniglar.

  SvaraRadera
 6. Fin blogg och fin katt du har. Jag ska också fixa sommarslapplats för mina två katter, håller på att fundera som bäst på vad jag kan hitta på. De vill helst ha lite utsikt också, och vad gör man inte för missarna.

  SvaraRadera
 7. Fin buddha! Ja, katterna de ligger som döa sillar där man minst anar det. Ibland i stekande sol och ibland letar de upp skuggan eller något svalt rum. Vilka härliga konservburkar!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 8. Söta katten, fina buddhan och snygga burkar!

  Kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
 9. Hej Lotta!
  Fiori e pianti! Si! Nu finns det av båda! Men, som du säkert vet redan så smälter jag totalt framför en så läcker kattbild som din. /Anja

  SvaraRadera