söndag 7 april 2013

Om att prova nytt


Jag är så slarvig med att vattna, framför allt krukväxter (har bara kaktusar, typ Aloe vera och Orkider på fönsterbrädan) och jag brukar glömma vattna sådder och de torkar bort.... men så hittade jag en blogg via Pinterest som hade ett himla smart tips!

Allt jag gjorde var att återanvända petflaskor, klippte och skar lite. Jag gjorde inte riktigt enligt beskrivning för där fanns en upphöjning i flaskan som jag inte hade - jag sparade skruvkorken istället.Så nu skall jag följa sådden av Basilika, lite sallad (tömde gammal fröpåse) och Tagetes Linné. Mest nyfiken är jag på hur fuktig jorden är efter en dag i solljuset, det skall bli spännande att se i morgon.

Beskrivning finns här om någon mer vill prova: http://www.desperategardener.com/2011/03/creative-containers.html

Eller har någon redan provat? och lyckats?

Ha det ♥4 kommentarer: