lördag 6 april 2013

En helt vanlig lördag


Idag startade jag dagen med loppisbesök tillsammans med Johanna men jag hittade inget kul - hade i.o.f sneglat på en korgstol men tyckte den var lite för dyr. Johanna fyndade soppskålar, så nu väntar jag på att bli bjuden på fisksoppa :)

Hemma väntade högtryckstvätten och det var det jag ägnade resten av dagen åt - alltid lika skönt när det är gjort! Bort med alger, smuts, ekollon och löv och i morgon skall trädgårdsmöblerna ut - jippi!

Hörde på jobbet att något hittat vitsippor så jag gick på vitsippejakt - men nix, hittade ingenting - jag krafsade runt lite bland löven men inte ett grönt blad hittade jag där.Gick däremot förbi en dunge med snödroppar,
grannens snödroppar - hos mig har de bara kommit upp någon cm ovan jord. Ja,ja,   de är fina att titta på över staketet i alla fall - och det går att smyga in kameran under staketet :)

Lite väder: varmaste natten hitills, endast -1,4 halv åtta i morse - det tar sig! Solen försvann på e.m. och en kall vind svepte runt huset och det ser ut att bli en mulen natt.

p.s inser att Tabata-övningar inte är något för mig, att bara ställa sig och göra övningar blir inte av, bättre för mig att köra intervaller på springrundan d.s

God lördag på er ♥7 kommentarer:

 1. Det var en fin rugge Snödroppar!
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Här har inte heller snödropparna kommit speciellt långt, men det verkar som om det blivit lite varmare i luften nu:) Jag börjar att så sakta återvända till livet efter min influensa och kanske får vi ut trädgårdsmöblerna på altanen i veckan:) Ha det fortsatt gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Ser man bara snödroppar så vet man att våren är på g iallafall. Hos mig har de bara kommit upp någon cm men snart så ser jag nog hela blomman!
  / Therese

  SvaraRadera
 4. Att få se snödroppar, vad fint.
  Ingen ide att handla på loppis om det är överpriser, för det är det ibland

  Kram
  Lissen

  SvaraRadera
 5. jo, loppissaker har blivit dyrare, jag har en förmögenhet hemma :)

  SvaraRadera
 6. Njuter av andras snödroppar innan mina dyker upp, och det lär dröja. Alldeles för kallt än och igår fick vi snö igen. Jippi, liksom ... Tråkigt med dyr loppis, loppis ska vara en tia här och en tjuga där tycker jag, men hoppas du blir bjuden på middag i vackra skålar då!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 7. Vilka fantastiska bilder! Snödropparna har kommit upp här också. Men ännu inga vitsippor. De kanske kommer efter det utlovade regnet senare i veckan. Typ lagom till helgen när det vankas sol och värme ;)

  Kram Tamara

  SvaraRadera