onsdag 20 mars 2013

Kallt som i januarioch hela dagen har snön yrt därute, ingen större mängd och den har inte lagt sig och vi har inte behövt skotta ;)  minusgrader och iskall vind - och så var det nog skrivet om vädret idag.
Bilden är från januari men skulle kunna vara tagen en dag i mars... Vårdagsjämning idag? det kan man inte tro!!!!

Nix, jag skolkade inte från träningen idag, jag jobbade hårt på styrketräningen och nu känns kroppen lite öm och lite stel men musklerna är glada över att ha fått jobba -  det är ju det de är till för ;)

Nu skall jag lägga till en punkt till på min to-do-lista, och det är Anjas fel  som gav mig inspiration ;) Hon berättar om sitt uppvärmda plastväxthus som står i det stora växthuset och jag kan ju också göra så! Att jag inte tänkt på det! (tror jag skulle behöva ha lite hjärngympa med :)

Jag har ett litet, litet plastväxthus som jag köpte för länge sedan (jag hade en storlek större som jag gett bort till en kollega och det var henne jag fick Dahlia-knölarna av). Det lilla i plast kan jag ställa ut i mitt växthus och en kupevärmare och så kan jag ställa ut pelargonerna! och få plats på fönsterbrädan till tomaterna som precis börjat gro.

Helgen är räddad (gör vågen), jag kan trädgårdspyssa i mitt lilla växthus och då kan det snöa så mycket det vill!

Vad mer? skall packa träningsväskan för morgondagens träning, sticka några varv till och påsen med lördagsgodiset som jag skulle spara...... börjar bli tom ;)
6 kommentarer:

 1. Ja, detta väder. Vad ska man säga? Allt är nog sagt.

  Bra att du inte hoppade över träningen. Visst behöver kroppen jobba. Jag vilar idag men tränade igår och sen blir det nog på fredag nästa gång.

  Vilken bra idé med plasthuset!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Wow, den bilden gillar jag!

  SvaraRadera
 3. Längtar efter våren är stor, det här ruskvädret är ingen hit. Både jag och Leo killen är rätt så nöjda att få komma in i värmen och bort från blåsten för okuvad det blåser här på ön efter promenaderna. Det är ett måste i alla väder och en bra vardagsmotion. Försöker lära mig att"gilla" styrketräning men det e lite motigt.

  Är övertygad om att intervjun kommer att gå vägen & jag håller tummarna att det går bra . Spännande med nytt jobb och utmaningar ;) ha det gott , så hoppas vi att helgen blir det fintväder

  SvaraRadera
 4. Ja, vårdagjämning! Vilket hån:) Detta vädret kan ju dock inte fortsätta i evighet så det blir nog snart vår får vi hoppas:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Idag skiner solen för fullt men kökstermometern visar -10 fast solen lyser på den. Klockan är knappt 8 på morgonen så om det bara ger sjutton i att blåsa kan det bli en riktigt fin dag. Har inget på att göra-listan idag så jag gör lite vad som faller mig in, ikväll jobb.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 6. Det är bra att träna inför kommande gräv-tag i trädgården. Den tiden närmar sig sakta
  fastän man tror att det är januari.
  Jag läser att du blir inte arbetslös, det finns mycket att "hitta på" om man vill.

  Må gott/ Eva

  SvaraRadera