fredag 22 mars 2013

fredagsfint


tycker jag i alla fall ;) Det var ju det där med färg. Har fortfarande inte hittat kuddar - hittar bara massa annat kul - men jag skrev ut några bilder från nätet/pinterest (jo, jag vet att man inte får men jag gör det ändå, visste jag vad fotograferna hette skulle jag maila och tala om  hur fina bilderna är), och gjorde enkla tavlor som står på spishyllan.Fin färg på vallmon fast lite kallare än vad jag tänkt mig på tex kuddar. Den andra tavlan, den till höger, tycker jag är så fin - just så skulle jag vilja kunna fota, med fin oskärpa... hmmmm.... det får nog bli vårens utmaning till mig själv.

Kanske skulle jag skriva en utmaningslista med? Jag gillar ju utmaningar, när jag ser något nytt måste jag helt enkelt prova, se om jag kan och sedan är jag nöjd för då vet jag - om jag kan eller inte ;)

Det får bli en "check" på to-do-listan:
Färg = nya tavlor.
Vantarna kan jag inte sticka klart för garnet tog slut och jag får köpa mer i helgen.
Godispåsen tog oxå slut igår och nu får jag vara utan godis...... stackars mig ;)
För kallt för att putsa fönster men jag har strykt tvätt i alla fall och alla täcken och kuddar som togs hem från stugan förra helgen är tvättade.

Då är det dags att ta fredag - så skönt :) Ha en bra fredagskväll ♥
6 kommentarer:

 1. Fina tavlor!! Mycket du har gjort, det är bra med "att göra lista":)).
  Ha en fin kväll och helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Här kommer jag med världens bästa idé till dig: Köp en till godispåse! Bara gör det! ;)

  Tavlorna är jättefina! Jag har fått nya kuddfodral idag som ligger i tvättmaskinen nu, ska pynta lite imorgon.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Så fint på hyllkanten, tavlorna är fina.
  Lite helg gott får du ta och köpa :-)

  Ha en trevlig helg
  // Lissen

  SvaraRadera
 4. Du har verkligen känsla för det fina Lotta! Alldeles underbara motiv och färger.
  På tal om korallrosa: Finns det någon annan tygaffär än Gårda textilier som har så stort utbud att de skulle tom kunna ha just denna färgen?
  Korallrosa/rött, okra/gult, mint/turkos, rost och ett par motsatsfärger lite sparsamt - på min önskelista just nu:)))! I mitt lilla växthus i växthuset var det 16 plusgrader medan i själva växthuset -9! Snart vänder det och blir en riktigt härlig vår med 'riktiga' färger Lotta!
  Vet du att det var rätt länge sedan du var hos mig och att det har hänt rätt mycket sedan derss;)?!
  /Anja

  SvaraRadera
 5. Härligt vårligt pyssel hos dig, små tips som foton är alltid bra och viskar man tyst om det tycker jag det är ok! Har själv gjort det med ett par bilder som jag gillar! Funderar på Hagetornhagen eller vad de heter, ska man scanna ut deras fantastiska bilder eller köpa riktiga.. ja det är frågan! Funderar t o m på om jag ska fråga om jag får sälja såna i min webbshop? En "To do" list är alltid bra och min är lång, knepet är väl att jag måste begränsa mig så det inte känns övermäktigt, din lilla lista med typ köpa godis, stryka pyssla lite känns mer ok.. får skärpa mig!
  Ha en solig lördag kram.. ♥

  SvaraRadera
 6. Tavlor är kul... även när jag gör en tavla....

  SvaraRadera