torsdag 28 mars 2013

en stund i växthuset


Igår kom ett paket från Borealisplant och i veckan kom ett brev från ett köp av små lökar av en säljare på FB - så idag har jag haft premiär med plantering i växthuset!
Nu är det dags att dokumentera för minnet - idag planterades:

1 Geranium pratense Laura - vit Ängsnäva
1 Aralia cordata Sun King - Sallatsarali
3 Galanthus Dionysos

Lökar av Oxalis stipularis och Maron leaf

Ännu en härlig, solig dag men det var en kall natt, -6 och fortfarande är det djup tjäle. Mitt växthus är inte stort men jag är så glad att jag har det, framför allt tidig då det är härligt att vara därinne, pyssla med blommor och bara ha det bra.

Hoppas ni också har det bra :)


5 kommentarer:

 1. Visst blir man glad över sitt växthus så här års! Litet eller stort... spelar ingen roll! Synd att det är så kallt på nätterna bara för det blir alldeles för kallt även där inne för att växterna ska må bra !

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 2. Härligt att ha ett litet vinkast
  GLAD PÅSK
  maggan

  SvaraRadera
 3. Jag drömmer verkligen om ett växthus, eller ett inglasat uterum, vi får se vad som händer i framtiden. Bra att dokumentera för minnet, lycka till med dina sådder! Och så hoppas vi att tjälen släpper snart ...

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Vad vore livet utan växthus?!
  Igår var jag där hela dagen.
  Idag snöar det här och jag säger bara SUCK!
  Glad Påsk på dig.
  Annika

  SvaraRadera
 5. Å så härligt - jag kan knappt ta mig in i växthuset än på grund av all snö! Nu längtar man som bara den!
  Ha en skön och glad påsk!
  Växthusmadam

  SvaraRadera