söndag 17 februari 2013

om jag hade haft....
...... ett fint underrede till ett bord och en hög med gammalt tegel liggandes, så hade jag gjort ett fint bord - men nu har jag inte det så jag får titta på den här bilden istället som jag tog förra söndagen på Trädgårdsföreningen i Göteborg.Jag vet inte om teglet tog slut för dem eller om det skall vara ett "konstverk" för de har lagt en bit brun marmor emellan teglet  - tja..... vet inte vad jag skall tycka om det men jag hade nog lagt tegel på hela bordet.Nu önskar jag ju förstås att jag sprang över ett underrede på loppis........  värst vad många önskningar jag har :)

Lite roligt är det oxå att det hos @nellycom, Instagram, dyker upp bilder där jag känner igen interiören (trädgårdsföreningen).

@nellycom


Ahhh... jag vill oxå ha ett litet the-bord! jag kan tänka mig klänningen med.... ;)

2 kommentarer:

 1. Tegel är så fint! Vi hittade en hög en liten bit härifrån men när vi frågade bonden om vi fick ta (hade legat där länge) så fick vi inte det. Han har fortfarande, efter flera år, inte använt så mycket som en sten. Så mycket fint jag kunna göra med de tegelstenarna.
  Bord och klänning ser fint ut. Även hennes bröst ser ut att vara sådana man kan köpa sig men jag hade nöjt mig med klänning och bord :)

  Ha en bra söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med om att det nade varit finare med tegel på hela bordsytan. Gamla underreden ska väl inte vara så svårt att få tag på? Men det ska ju hålla för en hög tegel förstås!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera