fredag 15 februari 2013

fredagsgrönt


så här ser det ut i mina fönster, trångt och massor av grönt! Det är övervintrarna som trängs på fönsterbrädan tillsammans med lite sådant där pynt ni  vet - de där grejorna som brukar stå ute sommartid men nu står inne och bara längtar ut :)

Jag har plockat fram alla gröna glasvaser jag har och ställt i fönstret - det blir så härligt grönt sken när ljuset träffar dem - och har jag tur, hittar jag fler på loppisen i morgon.Japp, nu är det loppisdags igen, jag har hållt igen ett tag men nu så skall jag leta glasvaser, små glas till ljuslyktan jag har i växthuset (en åkte i golvet i vintras) de får gärna vara gröna de med. Sedan kan ju det bli vad som helst som följer med hem, det brukar ju bli så..... kanske titta lite på krukor? Kanske hittar jag något garn som jag kan sticka vantar av? Skall nog ta en tur till bokhyllan och se om det kan finnas något kul där.

Sedan skall jag hålla Johanna sällskap när hon shoppar - kanske shoppar jag med.... :)

Himla skönt med ledig helg och jag tror att pellisarna skall få sig lite ny jord och tar några sticklingar och sätter i någon fin liten glasvas :)

Ha en skön fredagskväll
8 kommentarer:

 1. Låter som en mysig dag, lite loppis och lite sällskapsdam...
  Ha en bra helg!
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Grönt är skönt...
  Lyckat till på loppis imorogn.
  Annika

  SvaraRadera
 3. Ja du förstår vad jag menar eller hur?
  Som det blir ibland.
  Annika

  SvaraRadera
 4. Avundas dig lite för nog är det något alldeles extra med att gå på loppis. Bara de där förväntningarna man känner innan man ser vad som finns att köpa är värda mycket - en hel helg nästan ;-))
  Hoppas du hittar massor i morgon som går i grönt.
  Här blir det storstädat samtidigt som alla möbler, tavlor och prylar flyttar tillbaka till sina platser. Älskar mina vita tak - äntligen har vi tagit oss i kragen.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Pelargonerna ska jag också ta tag i under veckan tänker jag. Härligt!

  Lycka till på loppisen och ha en bra helg!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Den helgen låter mycket trevlig.Loppis och så sällskap av dottern.
  Lycka till med loppisen.
  Gunsan.

  SvaraRadera
 7. Loppis! Vad härligt roligt det låter:) Hoppas att du hittar en massa fint både på loppisen och på shoppingen med dottern:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera