lördag 22 december 2012

varma händer

Så skönt det skall bli med lite julledighet! Jag skall jobba mellandagarna men det blir ändå en par dagars sammanhängande ledighet - härligt!

Det ser ut som om vi får en vit jul - fantastiskt! Det gör så mycket för sinnet att det är vitt och vackert därute och det bättrar på julstämningen.

Fniss.... jag är helt fast i vantträsket, stickar vantar på löpande band, men det är roligt när det inte är så stora projekt och blir klart på någon vecka. Var i en garnaffär i veckan och förlorade mig helt i deras rea......Söndagsvantarna, de ljusa i bild ovan, (enfärgade med spetskant) jag stickade till Sofias bästa vän är klara och jag hoppas de värmer hennes händer. Vantarna jag stickade till Sofias andra familj i Japan har kommit fram och de blev riktigt glada, så bra :)

Nu stickar jag "bohuslänska vantar" ur boken "Varma tumvantar och några sockor", ullgar och mönster med färgen grå som granit, blå randning=havet och en röd rand som solnedgången.Projektet med kalenderstickning har jag lagt åt sidan, det var roligt och jag lärde mig lite nytt men när jag insåg att det skulle bli en stor julsocka, som jag inte kommer att hänga upp, då la jag ned den stickningen.

Idag skall jag köpa sista julklappen, några julblommor och ta in en av de små utegranarna så jag får lite mer julstämning :)

Ha en bra lördag - dan före dan före dopparedagen ♥
5 kommentarer:

 1. Oj, så många fina vantar du stickat! Fina bilder tar du också. Ha en riktigt skön julledighet. Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan, vilka fina vantar du stickar. Kan jag beställa ?
  God Jul och Kram från Kia

  SvaraRadera
 3. Vilka söta vantar! Men jag tappar alltid en....

  SvaraRadera
 4. Kikar in och önskar dig en riktigt, riktigt GOD JUL!

  Och passar på att berömma dig för ditt "löpandeband-arbete". Dina alster är väldans snygga!

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 5. Men så inspirerande fina de är, dina vantar. Undrar om jag...näe, tror inte det tyvärr!

  Ha en skön sista adventshelg!

  Kramar

  SvaraRadera