lördag 22 december 2012

.... jag är förlorad....


Det bara går inte att gå in i blomsteraffären, jag förlorar mig helt i blommorna och jag skulle kunna lägga en förmögenhet på skönheter, vilket jag gjorde........som den här fina Julrosen med lätt krusade blad,Visst är den fin! Ni hade väl inte heller stått emot? Nu står den i fina silverskålen med en kant av Lummel, jag hällde några isbitar i botten på skålen för den gillar ju inte värme, skall komma ihåg att ställa den i källaren om natten, för jag vill njuta av den länge :)

Extra bonus är att jag skall plantera ut den till våren och har jag tur, blommar den nästa år med.
3 kommentarer:

 1. Så jättefin! Andas liksom både jul och vår på samma gång den där julrosen. Jag avhöll mig faktiskt från att köpa en idag men det berodde endast på att jag hade båda händerna fulla med ömtåliga saker (gåbortspresenter)och jag hade ingen med mig. Oscar satt i bilen och väntade så det blev bara bestämda steg mot kassan istället och jag förträngde " den fina vita".

  Dina vantar är så fina och lyckliga dem som får sådana fina presenter.

  Nu ska vi åka till mina föräldrar för att fira lite jul med mina bröder och deras familjer.
  I morgon ska vi göra det sista med julmaten och sen håller vi jul i lugn och ro. Härligt!

  300-passet jag gjorde idag var nog det jobbigaste av de tre olika jag provat. Käre värld så klen jag är i armarna!

  Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 2. Visst är det lätt hänt att bli förlorad i en välsorterad blomsteraffär :)
  Så fin din Julros är! Vårda den ömt och du har glädjen länge.

  Hoppas du får en riktigt God Jul!
  Julkram /bea

  SvaraRadera
 3. Vem kan motstå skönheter! Jag köpte två vita julrosor på Granngården för 119, helt okej pris, de kan ju vara svindyra annars. Och blommar gör de, knopparna bara väller fram. Hoppas få dem att överleva så jag kan plantera ut dem i vår, jag med.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera