måndag 3 december 2012

Första snön


Idag fick vi snö, lite otippat så den tog nog många "på sängen" med tanke på alla rubriker om snökaos i tidningen! Men hallå, det kom kanske 3 cm snö?! Det är så typiskt Göteborg, klarar inte av lite snö. Jag hade vinterdäcken på, körde in bilen i garaget igår så den var varm och isfri i morse och hade inga större problem att åka till och från jobbet idag, lite halt men man får ta det försiktigt i kurvorna och hålla avstånd, jo och dämpa farten lite.

Fint var det när jag kom hem,
kall som sjutton för även om tempen bara visar -6 så är det rå kyla här i stan, det kändes som -20! Så i morgon blir det överdragsbyxor på.


Kallt var det med kameran oxå, går ju inte att ha vantar på när man skall vrida på rattar och trycka på knappar för att få till en bild med hyfsad skärpa, inte ens med nya fina vantarna :)Har vi tur så håller snön sig kvar i en vecka, kanske över helgen med! *glad*

Tack alla för vänliga hälsningar om vantarna! Jätteroligt att ni tycker om dem, det gör jag med :) Nu skall jag sticka lite på adventstickningen (kanske få till en bild med), och sedan skall jag börja sticka på "söndagsvantar" till Sofias kompis, det är roligt att sticka åt andra, vi börjar få många vantar och sockar här hemma nu :)

Ta det lungt i trafiken och gå försiktigt i halkan!


4 kommentarer:

  1. Ser riktigt vintrigt och vackert ut:) Här fick vi äntligen upp lite slingor idag, resten får vänta för jag höll på att frysa fingrarna av mig. Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  2. Såå vacker din trädgård är med snö och ljus!!!
    Mariana

    SvaraRadera