lördag 10 december 2011

Söndagsvantar


Tur att jag har en stickning att sätta händerna i när det är så uschligt väder! Igår, lördag, hade jag tänkt ta en promenad och testat fötterna, som mår riktigt bra med nya inläggen i skorna, men precis när jag tog tag i jackan, så öppnade sig himlen - igen. Gav upp och satte mig med stickningen, som just nu är "söndagsvantar", mönsterdesign Clara Falk. Riktigt roliga att sticka, måste ju avancera och inte bara sticka sockar, och de ser ut att bli jättefina ♥
Mönstret går att köpa direkt av Clara men jag köpte mitt av butiken Tummelisa här i stan. Jag är också sugen på att sticka "Aliide" och har faktiskt redan köpt garn....... 

Julstjärnan satt kvar på spaljen! Jag hade allt surrat fast den väl men trodde faktiskt att den skulle blåsa bort. Vi har klarat oss väl ifrån ovädret, även om staden är översvämmad på flera ställen, men det var ett ruskigt oväder och jag hoppas verkligen att det var sista stormen!


Hoppas ni får en fin söndag och kanske tittar solen ☼  fram ♥

10 kommentarer:

 1. Vilka söta! Fin färg, helt i min smak.
  Ja, usch vilket väder det har varit. Idag ser det bättre ut även om det är halt.

  Ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. SÅ söta!
  Har tänkt på er göteborgare nu under helgen när vi sett bilder på översvämningarna. Skönt att ni klarat er bra.

  Stort tack för kommentaren om foto hos mig. Du är så kunnig, på så mycket.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. uschja såg på tvnyheterna den stackars kvinnan som höll på att drunkna i sin bil under bron,snygga lite gameldagsvantar,ha det så gott,maggan

  SvaraRadera
 4. Vantarna ser ut att bli väldigt trevliga!
  Fick ni lite sol idag då?
  Här har den kikat fram och det var härligt!
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 5. Ja tänk vilken tur att man kan variera sina intressen. Hos mej tar stickningen totalt över någon gång i oktober varje år.
  Dina vantar ser ut att bli jättefina. Och även här på stickfronten är det ju kul med utmaningar. Ser ut som du klarar din utmaning galant :)

  SvaraRadera
 6. Super fina vantar!!!Vill ha men har inte tid att börja med stickning också.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Åh så fina! Ja vädret är helt galet, G och jag hälsade på mina föräldrar i fredags och blev tvungna att stanna där pga blåsten. Och nu är han magsjuk... Ingen kul helg!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Ljuvliga vantar...blir nästan för fina för att användas ju..
  Vi har klarat oss nästan oförskämt bra här uppe i norra änden av västkusten..

  SvaraRadera
 9. Vilka underbart söta vantar! :-) Helt bedårande söta och med fin färg. Önskar jag var bättre med stickorna. För min del blev det annat pyssel i helgen istället (sydde lite på kudden och tovade!). Ha en skön vecka! Kram Karin

  SvaraRadera