måndag 3 december 2012

Adventstickning - så här långt....japp, så här ser den mystiska stickningen ut. Jag har restgarner i ull, från "7 bröder", två gråa nyanser och en svagt brun-beige, kanske lägger jag till någon mer färg senare, man får randa hur man vill.

Nu har jag börjat gissa vad det kan bli...... :)


3 kommentarer:

  1. Min "mojäng" blir väldigt färggrann :-)) Snyggt i sådan "lugn" ton du har valt!

    Undrar vad det ska bli - jag har trott mig ana vad det kan vara, men inser att i så fall är min "mojäng" för trång för huvudet. Men tänk om det är en väska/bag med snörning i stället....vad snopet då när jag nu börjat sticka en liten större. Ja ja man kan ju behöva två till stickningen :-)

    SvaraRadera
  2. Är så imponerad av allt fint stickat som så många kan få till. Det blir väl lätt så med det man inte själv är så bra på.

    Kramar

    SvaraRadera