söndag 18 november 2012

skogen


jag har sådan tur, att jag har lite skog bakom huset, den förser mig med både det ena och det andra, mest mossa som jag plockade idag. Jag tog med kameran och satte mig i det långa gräset och letade efter ljuset,

och hittade det :) Det är just sådant här som jag är så dålig på - att sätta mig ned på marken, sitta still och låta objektivet leta efter ljus och motiv - men jag skall bli bättre! jag har lovat mig själv, att en dag i veckan ta på mig överdragsbyxorna och sätta mig ned bland gräs och ormbunkar, tror det kan vara bra för sinnet - kan nog lära mig mer om kamerans knappar med :)

8 kommentarer:

 1. Ljus är spännande, själv har jag skapat en helt egen skog :)

  SvaraRadera
 2. Vacker bild.Här gäller väl att ha tålamod om man ska lyckas fånga ljuset i rätt ögonblick.MVH

  SvaraRadera
 3. Att sitta ner en stund både med och utan kamera kan aldrig vara fel
  ha det bra
  maggan

  SvaraRadera
 4. Mmm, så oväntat och vackert!
  Bloggkram!

  SvaraRadera
 5. Låter så mysigt, att sätta sig ner bland grönskan och bara sitta där ... Får man sen en bra bild oxå, så känner man sig såklart Attans nöjd :)
  Tjingeling

  SvaraRadera
 6. Ödesmättad och vacker bild!

  Ha det fint

  /Anette www.bohemchickort.se

  SvaraRadera
 7. Så vackert, Lotta! Att kunna se det lilla är en konst - ska följa ditt råd och dra på överdragsbrallorna. De behövs den här blöta hösten.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Ja, det skulle man kanske göra, sätta sig i gräset med tåliga byxor på. Vem behöver inte lära mer om kameran och dessutom på bra i sinnet.

  Kram

  SvaraRadera