söndag 18 november 2012

gardenstylingäntligen fick jag en härlig dag med uppehåll, tom sol! och jag fick ut granriset - håll med om att det blev klart mycket bättre!
Jag har försökt lägga det där jag har lite ömtålig växter, för katterna använder den här rabatten som toalett under vintern, det finns ett lager med täckbark som de kan krafsa runt i när marken har frusit - tja, det är bara att gilla läget när vi har tre katter - hellre att de sätter sig i min rabatt än på grannens tomt, jag får gå ut med en påse då och då och städa efter dem.

Lilla dammen får också städas emellanåt, katterna dricker gärna regnvattnet - och så klurar jag på om man kunde haft något ljus i dammen? Något flytande ljusklot ? fast det får inte vara ömtåligt....... någon som har något sådant?

Har fixat lite till men det tar vi en annan dag, nu är maken på intågade - han har varit och fiskat i helgen (flugfiske) och vad jag förstår så var fiskelyckan mycket god - får nog gå och göra lite plats i frysen :)

Ha en fortsatt trevlig kväll ♥


5 kommentarer:

 1. Så fint det blev, och så gott det låter med nyfångad fisk:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Så skönt att vädret var lite snällare mot dig än vad de var under min vistrelse i GBG. Men det var jobb så det fick gå.
  Så prydligt det blev i raatten,borde göra något liknande på framsidan. Mmm,får fundera.
  Färsk fisk låter underbart!

  SvaraRadera
 3. Silvan hade solcellsdrivna klot som man kunde använda i både damm och pool, jag har dem i växthuset =) Och även om Silvan inte finns i Sverige längre så borde det ju gå att hitta dem i någon av de andra byggkedjorna tycker jag, kolla där!
  Ha en fin kväll / Kram gittan

  SvaraRadera
 4. Ja ibland ställer de till det de små liven. Hos mig förstör katterna mina upphöjda odlingsbäddar så här gäller det också att täcka och täcka.
  Ha en fin vecka. Elisabeth

  SvaraRadera