lördag 6 oktober 2012

Skogen


Ha! Någon har lyssnat på mina klagovisor och gett mig fint väder! Jisses vilken härlig dag det blev!

Först avverkade vi en tur till loppis och jag fyndade kanonfin fotogenlampa, en sådan där stor som hängs i taket, tror den får åka med till stugan nästa gång.

Sedan tog jag och Sofia en härlig skogspromenad på 1,5 timme! Underbara sol........
..................härligt...................


och så fick jag en eftermiddag i trädgården - nu har alla sommarkrukor flyttat in, övervintrarna med, några till källaren och några i lilla växthuset.

Summa blev en massa frisk luft, en massa steg på stegräknaren (liten kul-tävling på jobbet) och härliga höstbilder - nu vill jag ha massor av just sådana här härliga höstdagar - då blir jag glad :)

11 kommentarer:

 1. Jag ser att alla lyckats få fantastiska bilder idag. Jag som bara fick dåliga:(
  Underbart med skogspromenad med dottern. Jag hoppas på lite soliga i morgon. Då kanske jag lyckas bättre ihop med kameran.
  Är det inte opraktiskt att ha ett icke zoombart objektiv? Visst skrev du till mig om ett 2,8 utan zoom? Är det ett sådant du använder allt som oftast?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Dina personliga bilder är det alltid roligt att se. De berättar om något dig...och ett är säkert: Du verkligen SER mycket.
  /Anja

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder!! Tack för den sköna promenaden.
  Ha det gott.
  kram Maria

  SvaraRadera
 4. Vilka FANTASTISKA foton...!!! Önskar att jag en dag hinner ta tag i det intresset med ;). Vad mycket härligt det finns! Ha det gott. //Marie

  SvaraRadera
 5. Tack för alla tankar och råd om objektiv, kameror och fotografering. Vad skulle jag göra utan dig? Nu har jag läst på i användarboken, anteckningarna från vårens kurs och min bok som jag fick i julklapp. Får se om det går bättre i morgon. Stativet kommer kanske användas mer nu när det blir mindre ljus. Jag tror faktiskt att många bilder blev dåliga pga ljuset och vissa blev nog dåliga pga frustration över att inget blev bra. En ond cirkel liksom.

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag känner doften av höst i dina fantastiskt vackra bilder!

  Jag gillar fräckhet...men blir inte bilden sned, eller använder du något bra bildredigeringsprogram som rätar upp den. Det borde jag ha gjort innan jag publicerade den!

  Äh..får hitta på något...

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Hösten är fin sådan där soliga krispiga dagar, speciellt om det regnat länge.
  Ormbunksbilderna vad fina dina är och den där capen som din dotter har.

  Ha en fin helg. // Kram Lissen

  Klart du får låna bilden

  SvaraRadera
 8. Det høres ut som en aldeles perfekt dag :) Tur i skogen og kos i hagen etterpå! Nyt dagen, for snart er det vinter, dessverre.....
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 9. ja, man var tvungen att gå ut och jobba i trädgården :)
  Jag älskar hösten!

  SvaraRadera
 10. Jag skulle också behöva en heldag med vackert-/uppehålls- väder! Växthuset ska tömmas(har bara klippt ner alla plantor), sommarkrukorna likaså, krukade perenner sättas på vinterförvaring(kön tar aldrig slut), planteringarna rensas på ogräs osv. Det finns massor att göra men ont om tillfällen när det är mörkt redan innan man kommer hem. Inte för att jag orkar göra så mycket efter att ha varit mer eller mindre däckad i två veckor men lite småpulande hade jag bara mått bra av =)
  Ha en god söndag / Kram gittan

  SvaraRadera