fredag 5 oktober 2012

Fredag ♥Lite mindre regn i går och idag, inte illa! Har t.o.m skymtat en blå himmel!! Givetvis när jag jobbade men jag fick ändå vara nöjd med att det inte regnade när jag kom hem, så jag fick tagit mig en timmes stavgång ute i skogen - så himla skönt! efter att varit inomhus hela veckan.

Jag fick inte till något till Blommig fredag, men jag gör som många andra, lägger upp dagens Instagram- bilder, som lite beskriver min dag idag.Som sagt, såg en blå himmel genom fönstret på jobbet, fick min efterlängtade promenad efter arbetsdagens slut, fick äntligen kokat marmelad på gröna tomater och 1 citron - båda egenodlade :)

Kvällen avslutades med god middag; renskvav och parmesangratinerade rotfrukter - mums :) Nu blir det soffan, stickning (vantar) och mys med katter och make.

Hoppas ni har en lika skön kväll
6 kommentarer:

 1. Så skönt med lite sol idag, vi verkar ha haft samma väder de senaste dagarna.

  Mina tomater ligger och mognar på ett fat så här kan det inte bli marmelad på gröna. Nästa år ska jag prova, har höst att den ska vara god till ostar.

  Ha en fin kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Parmesangratinerade rotfrukter låter gott. Är det svårt?
  Vi hade fint väder på förmiddagen men sen kom regnet in.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Har du egna citroner!! Vad kul, då blir nog marmeladen extra god!

  Trevlig helg!
  /Ruben

  SvaraRadera
 4. Här har det regnat, varvat med solsken sedan lite regn och lite mer solsken, sedan sken solen när det regnade:) Annars har det varit bra;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Men många fina regnbågar kan man få se nu :)

  SvaraRadera
 6. Tänk vad enkelt och snyggt det är men Instagram bilder!Vi tar alldeles för få vardagsbilder som dessa du visar. Snyggt fångat!
  Hoppas solen har varir lika generös mot dig idag som här uppe. Trolgen årets golfrunda och en skön stund i rabatten med kameran!
  Ha det gott!

  SvaraRadera