onsdag 12 september 2012

ja jisses...


Jag fick mig ett gott skratt idag....... Idag skippade jag träning och cykling (har lite illavarslande kill i halsen) och var hemma samtidigt som solen var framme så jag tog med mig kameran, tänkte fota något med mina fina äpplen :)

Det gick så där och orsaken finns med på bilderna nedan.....

Den katten säger jag bara! Han skall alltid vara med och han dyker upp när man minst anar det :)

Som i tvättstugan, när jag var där och hängde tvätt, rätt som det är så kommer det en påse hasandes över golvet..... visst var det Tiger som smygit in och kröp in i påsen och lekte lite, men hjärtat tog ett litet skutt...

Hur det blev med äpplebilden? Jodå, när jag fått ned Tiger från trädet så fick jag den :)
14 kommentarer:

 1. Sista soltrålsbilden, mm så fin.
  Men härligt med buskatten :-)


  Ha en fin vecka. // Lissen

  Tack för rösten :-)

  SvaraRadera
 2. Han är så söt Tiger!:)).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Visst blev det bra foton. Sol kan väl många hitta i sitt äppelträd? Men hur många har en levande tiger bland sina äpplen????
  Ninnekram

  SvaraRadera
 4. Inte rättvist !!! Vi har både katt och äppleträd, men bara ett enda äpple !!
  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Vilken fantastiskt fin äppelbild, så fint solstrålarna silar genom grenverket! Och bilden med katten som tittar fram är ju också helt suverän. Den skulle nog många trädgårdstidningar slåss om, om de bara fick chansen!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga höstbilder på både äpple och sötaste linslusen :)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 7. Åh men så söt han är! :) Kan tänka mig att du blev förvånad både när du skulle skörda och hänga tvätt. Fina äpplen och härliga bilder. Ha en skön torsdag! Kram

  SvaraRadera
 8. Fniss den kissen är nog en lite busig kille.Klart han vill vara med på bild.Men vilken bild du fick till med solens strålar .Så snyggt.MVH

  SvaraRadera
 9. Kul med lite sällskap när man hålls ute. En av våra katter vill gärna hoppa upp och lägga sig runt nacken...inte alltid lätt när man står och tex. gräver;)
  Fina bilder! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 10. Hej Lotta
  Det var mycket längesen jag var in o hälsa på hos dig och en del andra, men nu äntligen blev det av. Jag gillar din blogg och jag vill också tacka för att du finns med som läsare på min "Mystras paradis" nån gång ibland. Men nu ville jag säga att jag älskar dina bilder och naturligtvis är den "Riktiga" äppelbilden fin, men de med katten är bäst. Jag blev av med min 19-årige Mio i april 2011 och det är så fruktansvärt tomt efter honom. Så lyckliga dig som har en katt hos dig.
  De är så mysiga att leva med. Ha det bra framöver, jag återkommer.
  Kram o glada hälsningar
  mystra

  SvaraRadera
 11. Sällskaplig är väl bara förnamnet på denna katt! Men så trevligt!
  Fina bilder som alltid. Jag har kollat här hela sommaren, men inte gett tiden att kommentera..
  Återkommer gärna till din trevliga blogg!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 12. Ja, dessa djur! Ronja lägger gärna sitt huvud över tangenterna på min bärbara dator. Liiite svårt att skriva då. Vill vara med!
  Jättefina bilder ändå!

  Kram

  SvaraRadera