söndag 9 september 2012

Fototriss - mönsterja jisses vad jag letat mönster i helgen och jag hittade många! svårt att välja........ men de jag valde är lite av sinnernas mönster, för input i sinnet får mig att koppla av. Vi har varit vid stugan i helgen och där har vi upplevt havet, ett aktivt hav för det blåste kuling och det var knappt att jag kunde gå ut på bryggan utan att bli våt om fötterna - bryggan som har massor av mönster.......Himlen - som är ett av de bästa skådespelen jag vet! Moln som kommer och går, rör på sig hela tiden och ändrar mönster efter vindarna som blåser däruppe.

Stranden, med fina sanden som fått mönster av havets vågor - och det finns väl inget mysigare än att ta av sig skor och strumpor och köra ned fötterna i sanden, krumma med tårna och nypa tag om sanden :)

Det var mitt bidrag till veckans Fototriss - mönster, nu skall jag kika in och se hur andra bloggare har tolkat mönster. Denna vecka är det dessutom tävling, priset delas ut av http://www.photowall.se/!

Skön söndagskväll på er


17 kommentarer:

 1. Lyckliga du som har fått besöka havet i helgen. Jag har bara varit där i tankarna med hjälp av foton,tur att man har dom! Vänerens strand är ett bra surrogat men hav är hav!
  Får njuta av dina bilder istället.
  faller mest för brygg fotot. Är svag för kort skärpedjup!
  Hoppas du får en skön start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Snygga mönster du har hittat! Havet är aldrig fel :-)
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 3. Naturligt vackra mönster du fångat :)

  SvaraRadera
 4. Så vackert. Naturen bjuder på många mönster!

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Jag är med i fototriss fast med bloggen www.enbildtusenmojligheter.blogspot.com
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra mönster du visar! Älskar havet:)).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Ja, du ska då vara värst "ler", som har dem promenerandes in i city. Visst blir man less och jag som aldrig tyckt trädgård varit jobbigt att vara i förut, men att alltid se deras framfart och det enda de lämnar ifrån sig är högar lite varstarns för mina växter har tryckt på så de måste lätta på trycket. Slingerstormhatten har jag äntligen lyckats med att få i blom och det efter ett inköp på Zeta`s. Har försökt så, köpa plantor på Tradera men alltid misslyckats, så nu ska det ses ifall det finns lite fler färger på nästa resa uppöver. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 8. Så vackra mönster du visar, de här och de du lagt upp på Instagram i helgen. Glad att jag hittat dej där!
  Önskar dej en fin vecka!

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Undebara bilder och jag kunde valt dem själv.. känner känslan i dina ord och jag älskar ju allt det där som du skriver om, bra trissat! Nej vi har inte varit vid Ville denna helgen.. det var kalas för L igår och så idag har vi städat lite o tagit det lite lugnt. Känns som vi är på sluttampen vad gäller kusten, nästa helg ska L bort med jobbet och helgen efter ska det vara kulturdagar och då är jag med, spännande. Men kanske helgen efter åker vi ut och då är det väl ändå mer höst, men det kan bli skönt och härligt det också. Vandra på bergen och mysa på stranden, tända ljus på kvällen osv.. *ler* Nu väntar en ny arbetsvecka.. tänk vad fort det går så fort man kommer igång igen... önskar dig en fin vecka! massa kramar.. Monica

  SvaraRadera
 10. Vackra och fina mönster, har svårt att välja ut en favorit.
  Det är något speciellt med bryggor, sandstrand himmel och hav :)

  SvaraRadera
 11. Meditativt sköna bilder med sköna mönster!

  SvaraRadera
 12. Väldigt fin triss, det finns ett lugn och harmoni i dina bilder. Det gillas. :)

  SvaraRadera
 13. Naturen ger fina mönster som du har fångat upp perfekt. Hav himmel sand, man njuter.
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera
 14. Underbara mönster! Imorgon bitti ska jag gå ner till havet och kika efter mönster :) Vi kom fram till vår portugisiska by nu på eftermiddagen. Jag har haft lite svårt med Internetuppkoppling efter vägen ner till Portugal men nu ska det bli bättring. #ninnifa är mitt Instagramnamn.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 15. Hej! Jag har följt din blogg en tag nu och tycker den är väldigt fin och mycket inspirerande! Fortsätt skriv, jag kommer följa!
  Kram /Alma Johanna

  SvaraRadera