måndag 6 augusti 2012

regn....egentligen så kunde vi dragit ned rullgardinen igen, sovit vidare...... det regnar idag,men å andra sidan så kan jag måla klart väggarna på altanen (från gult till vitt) och maken kanske får den där öringen på kroken idag, just för att det regnar.......   :)

4 kommentarer:

 1. Jag trodde ju att Ronja och jag skulle på fotorunda men det tyckte inte vädergudarna. Jag har bakat en hel del istället och nu har det slutat regna. Grått men en runda ner mot Hammarsjön ska det väl kunna bli med Ronja.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte mig att fortsätta rensningen men jag hann inte långt:) Vi beslöt oss för att åka med dotter och barnbarn till Toy's R Us i stället och gissa vad kul vi hade åt en överförtjust liten Nicholas:) Nu blir det slipning av trappan till gillestugan;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Jag hann precis klippa ner schersminen här hemma innan himlen öppnade sig. Och ingen ljusning i sikte. Det får bli innepyssel istället.
  Loppisen i Kville heter 'Våfflor&Vintage'. Det är en norsk dam som har den, och hon kallar det för vintage, inte loppis:)). Hon skyltar tydligt vid vägen.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Blev det någon öring idag? Älskar öring, men läckerheterna ni dukade upp häromdagen såg inte så pjåkigt ut heller. :)

  Kom till Jämtland - här skiner solen!

  SvaraRadera