måndag 6 augusti 2012

vad jag gjorde i regnet.....fick banne mig klippt gräset innan regnet kom! att klippa långt, fuktig gräs med handgräsklipparen var lika jobbigt som springturen i morse :) men nu är det gjort!
jag fick målat, åt upp de sista jordgubbarna,


lyssnat ikapp mig på sommarpratarna - riktigt roligt att höra andra personers levnadsöden, så mycket man inte vet om andra......

såg nyss att det börjar ljusna vid horisonten - inget mer regn?nu tände jag ljusen, sorterar sommarbilder och har bestämt mig för att blogga om semestern, för mitt minne och för att det är kul, så det kommer bli massooooooor av bilder här hos mig :)

Ha en skön kväll ♥

 

3 kommentarer:

 1. Låter som en rätt skön sysselsättning i regnet. Jag ska läsa tantsnusk. ;)

  Kramen!

  SvaraRadera
 2. Det ska regna över Göteborg i morgon har jag sett och blåsa rejält. Vi hade tänkt åka till Liseberg men det får vara till en helg sen efter skolstart.

  Så mysigt det ser ut med ljusen. Här har vi uppehåll nu och lite kvällssol men det blåser en del.

  Här blir det snart blåbärstårta för att fira att det är måndag (ja, man kan väl fira vad som helst tror jag).

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så vacker jordgubbsbilden är, vill nästan plocka, känns så verkliga.

  Känner också att jag vill visa bilder för min egen skull och lite är det väl så att jag tittar efter detaljer. Ser på ett annat sätt en för några år sedan och känner att mitt bildseende förändras. Kul att försöka lära mer och jag mår gott av att fota och "fånga" finheter eller det annorlunda.

  Ha en fin vecka. Kram
  Idag får jag finbesök från Göteborg (dotter med familj). Glädje.

  SvaraRadera