fredag 17 augusti 2012

....... helt slut.......


japp, helt slut, färdig, däckat i soffan..... dels första arbetsveckan efter semestern (lagom mycket arbete men ändå ), målat fönster så jag drömmer om pensar och vit färg, men nu har vi i alla fall gjort hälften och jag tror det blir klart i helgen - och så trädgårdsarbetet..... jisses, min kropp/mina muskler har verkligen haft semester! Mina ben... och rygg...  det har varit mycket att klippa ned för täppan har ju fått växa som den själv vill i sommar och att göra listan är jättelång!

Mina klematis har kommit igång ordentligt och gamla hederliga "rouge kardinal" är kanonfin i år, lite bladmögel men det har jag försökt klippa bort idag.


Jag har vattnat i flera dagar, jättetorrt är det i marken, så även om jag inte vill ha regn för att vi skall måla, så är faktiskt regnet som skall komma i morgon välkommet.

Nu när jag röjer passar jag på att kruka små sticklingar, samlar fröer och klurar på flytt av växter - ja ni vet :)

Men nu.... gäsp.... så blir de sängen och goa kudden.....


8 kommentarer:

 1. Ja, det är nog så att vi är många som börjar planera växtflyttning nu. Det börjar ju bli tid.

  Hoppas du får en bra helg med lite vila och energiladdning.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Man sover gott när man jobbat sig helt slut.Även här är det snus torrt nu.Har fått börja vattna för en del växter slokar.MVH

  SvaraRadera
 3. Ja man är ganska mör efter en första arbetsvecka.. känner samma och har försökt att vara ute en liten stund varje dag i trädgården men så typiskt har jag åkt på en rejäl förkylning direkt så jag har varit matt pga den också men nu börjar jag repa mig. Din clematis är jättevacker och jag blir lite avis på prunkande klematis, mina tycks aldrig bli så där jättestora utan är klena o "ämliga".. förutom den som är vid ytterdörren då. Ja idag kom regn och det kan behövas i alla fall för att få vara inne och städa lite.. var nog inte så jättetorrt här, ha en fin helg och så vilar vi oss lite också så vi orkar med vecka2.. Kram

  SvaraRadera
 4. Ja ibland jobbar man så man blir helt slut. Fin klematis//Britt

  SvaraRadera
 5. Förstår att du är helt slut:)). Jag är också det, sitter som en slapphög i soffan:). Klematisen är underbar, jättefina bilder.
  Jag välkomnade också regnet, fastän sonen hade fotbollscup idag ....
  Snygg header.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Oj...kände knappt igen mig....
  Kul att planera omändringarna....jag ska gräva uppen rabatt och försöka mig på ett litet salviahav...eller kanske en liten insjö ligger närmre i liknelse...
  ha det bra :)

  SvaraRadera
 7. Här var det annan layout ...Snyggt! Kul att din 'RougeCardinal' blommar så fint, min blommar inte så bra som tidigare år.
  Tjingleling

  SvaraRadera
 8. Oj, här var det omgjort, snyggt!

  Vilken fin klematis, så fin rödfärg!

  Jag är trött efter arbetsveckan och trött som om jag hade varit på värsta festen nu så här på söndagkvällen, men jag har bara försökt hänga med på barnens aktiviteter som pågått hela helgen, fotboll och springskytte. Det tar på krafterna att fara runt och flänga, men jag älsjar ju att följa med dom. :)

  SvaraRadera