söndag 19 augusti 2012

Fototriss


"Så här ser det ut där jag är"  - är temat på veckans fototriss och så här såg det ut där jag var i kväll, nämligen på Landvetter flygplats och mötte Sofia som kom hem från sin 4 mån vistelse i Japan! Gott att ha yngsta dottern hemma igen ♥, hur länge det nu blir....  ;) tror hon fått "blodad tand" för resor.Det är något speciellt med flygplatser, väntan, möten och avsked, glädje, sorg, en del packar om sin resväska i all hast, papperskorgar fylls och en del sätter sig på väskan för att den skall gå igen - känner ni igen er?Mmmmmm.... blir allt sugen på en resan igen, någon gång i höst, en långhelg..... lite sol..... tål att tänka på :)Fler bidrag till söndagens Fototriss kan ni titta på HÄR.
13 kommentarer:

 1. Åh vad härligt att få hem dottern igen:) Tiger blir säkert glad han också:) Pratade just om resor i kväll jag och maken, skulle vara härligt att komma iväg ett tag senare i höst men troligtvis blir det inte eftersom vi har våra gamla katter att tänka på och de kommer i första hand! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att få hem dottern igen:)). Flygplatser är speciellt, man får en speciell känsl när man är där.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Lyckliga du som får hem henne! Det är ju oftast så att de får blodad tand av att resa. En av mina söner har varit hemma 10 nätter på 2 år! Just nu bor han i Kanada !

  Passa på att njuta :)

  SvaraRadera
 4. Har aldrig varit på Landvetter, men det ser ut att vara ett bra startställe för en resa! Det blir nog av till hösten, skall du se! Alltid lika roligt att få hem sina barn (om så bara för ett tag)!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 5. Fin poch härlig triss från det pulserande Landvetter!
  Ha en riktigt bra dag!

  SvaraRadera
 6. Jättesnygga bilder från Landvetter!

  SvaraRadera
 7. Häftigt! Vår son var i Japan bara några timmar....

  SvaraRadera
 8. Flygplatser är något speciellt. Kan förstå om hon fått blodad tand finns ju inget bättre än att resa. Har en resa inplanerad i höst, det skall bli härligt. Hon skrev ingen resedag bok som är tillgänglig på nätet? Jag gillar ju japan så//Britt

  SvaraRadera
 9. Jag håller med, flygplatser är speciella. Har du sett Love, actually? Apropå det. Vi ska till Cypern nu i september, längtar som en tok.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 10. Åhh hoppas du inte behövde vänta heeela dagen på flygplatsen. Det är en annorlunda miljö, men så kul är det ju inte att sitta och vänta. Tur du hade fototriss att tänka på. ;) Det blev en mycket fin och sammanhållen triss.

  SvaraRadera
 11. Kan tänka mej att det var underbart att ta emot dottern.

  Ja alla människor på väg någonstans, speciell känsla.

  SvaraRadera
 12. Trevligt "få hem" döttrar! (Om än bara för ett tag...;-)...)
  Uhm..... Flygplatser är intressanta! Ok- vid timmars väntetid (vid förseningar....) när man vandrar runt i gångarna upplever man kanske inte miljön så "rajtan"!;-).... Mne där finns verkligen mycket att upptäcka som väcker tankar. Inte minst egen reslängtan!;-)
  Drömmer också om möjlighet att få "åka ut" på en "livs-kickare" senare i höst eller vår.......

  SvaraRadera
 13. Måste vara skönt att få hem dottern förstår jag!!!! Har också en dotter som troligtvis kommer ha resandet som mål så snart gymnasiet är klart. Just nu är hon på efterlängtad resa tillsammans med maken i NY. Han på jobb. Hon på sitt livs äventyr :-) Kommer hem i morgon. Enligt mannen vill hon stanna kvar....... Hon har haft resande som mål i livet så länge jag kan minnas. Känns bra i alla fall att veta att det är två år kvar i gymnasiet först i alla fall. Hon är förvisso helt inriktad på fortsatta studier, men de kan ju läsas lååååångt borta. Hrmmmm...

  Har glömt att återkomma till dig, eller svara på din hälsning. Du undrade över min mall. Det är en av de mallar som finns att välja bland hos blogger. Minns just nu inte vad den heter. Sedan har jag bara valt andra färger och så och anpassat bredden på fälten. Men allt är gjort i bloggers mallsystem. Inget eget alltså :-)

  Ha det gott nu med dottern!!!

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera