måndag 13 augusti 2012

En helg på havet..


en helt underbar helg! Jag valde bort "tusen trädgårdar" och valde segling istället och det gjorde jag rätt i, njöt av naturens trädgård istället :)

Vi har gått på strandpromenad, solat, läst böcker, ätit gott, sovit gott, träffat goda vänner och några har fiskat och helgens fångst blev 1 laxöring som vi grillade och åt på kvällen, en torsk som åkte i för den var liten och en makrill - inte illa :)Idag började vi jobba igen, både kul och inte kul för nu kom ju det härliga vädret med varma kvällar, men det blir till att vara ute varje ledig minut - och lite husvård, har börjat att måla fönster utomhus, rätt ok att stå på stege i eftermiddagens sol :)

Ni som har sista semesterveckan nu  -  njuuuuuuut!  ♥


16 kommentarer:

 1. Ser helt underbart ut.. o det var väl tur det blev en fin segelhelg. Ja vi har haft det härligt vi också en rolig fest o gårdagen tillbringades ute vid vänern ihop med dotter med lilla familjen och mina föräldrar.. riktigt mysigt och härlig dag. Tänk så ljuvlig det är på kusten, mjuka och lena klippor vatten som svalpar mot de gamla bergen.. ja det är njutning på hög nivå.. jättefina bilder som gör att jag längtar ut till kusten. Ja jobbet har satt fart.. vi var ju som du såg på ett fint ställe men imorgon kör det igång med elev o föräldrarsamtal.. fullt ös =)Ha det gott i veckan..Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken kanonhelg ni haft!!!
  Jag njuter av ledighet några dagar till och har jobbångest samtidigt:)).
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Fantastisk känsla du beskriver från ditt veckoslut och visst är havet en lisa för själen.
  Ljuvligt vackert i bild!
  Hoppas din arbetsvecka börjat fint!
  Kram /bea

  SvaraRadera
 4. Trädgårdar kan vi besöka resten av året men dagar som i helgen kommer inte på beställning.
  Även jag hade en underbar helg vid vattnet med hela familjen för första gången i sommar. Lilla dottern är äntligen tillbaka från sina utlandsstudier.
  Dina bilder gör mig så otroligt sugen att försöka ta mig till Bohuslän!
  Ha det gott och visst var det helt OK att komma tillbaka till jobbet trots att jag hellre varit ledig!

  SvaraRadera
 5. Låter som en kanonhelg! Härligt med båt när vädret visar sej från sin bästa sida.

  SvaraRadera
 6. Åå låter som en helt underbar helg!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 7. Hejsan!

  Målat fönster är bockat för listan för det här året, men så är jag ju dagledig och kan göra det närsomhelst. Även mannen går tidigare 61 år så nu ska ön utforskas och massor med småutflykter i landet hoppas jag vi ska göra. Finns så mycket vackert att se och hoppas du får många sköna kvällar att avnjuta i utomhus. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 8. Høres helt fantastisk ut! Så fine bilder!

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar helg ni ska ha haft!

  Jag hoppade också Tusen... i år, men jag kanske tar igen deet nästa år.

  Jag är inne på min tredje jobbvecka nu och vi har haft det ganska slitigt så jag hoppas på några varma kvällar nu så jag får tanka lite extra energi.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 10. Låter som att ni hade en härlig helg! Ha en riktigt bra jobbvecka nu också!! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Naturens rädgård är väländå den allra största inspirationskällan.....
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 12. Godmorgon!
  Det ska jag prova för jag har ju problem med tomatdoften inomhus. Jag lät de första sidoskotten bli lite stora, satte dem i vatten några dagar, planterade de emellan tomatplantorna igen så nu hoppas jag på tomater ända tills frosten tar dem. I år kanske det inte går så bra för jag har inte vindsfönstret på plats, för vi har satt ihop taket i fel skåra. Det får bli ett vårjobb att plocka ner det och fixa till det, och då kommer jag ju tidigare dit med plantor än i år, och sen med färdiga plantor vore ju toppen, ta sidoskott och jag blir självförsörjande långt in i aalfall oktober. Får jag sen klart fönsterrummet så kan jag flytta dit de mindre, som jag satte och med en frostvakt så kanske man har sig en tomat på självaste julafton. Nu när man har rabatterna fyllda så är det ju det där lite speciella man kan prova som roligt, så tack för tipset. Ha en skönd dag, Karina.

  SvaraRadera
 13. Vilket perfekt slut på en semester! Ser hur härligt ut som helst!

  SvaraRadera
 14. Det ser ut som en perfekt avslutning på semestern (inte sommaren, hoppas det blir lite mer sommar!).

  Fina tips du lämnar längre ner, får nog bli en tur uppåt i Bohuslän nån gång... Så många mysiga små samhällen det finns!

  Kram

  SvaraRadera