onsdag 22 augusti 2012

Cosmos....eller med andra ord: Rosenskära, som finns i många olika skepnader, här hos mig är det de traditionella rosa som har sin bästa tid nu, så tacksamma att fota :)fast i skrivande stund så blåser det som sjutton så jag undrar hur de har det nu...

Nu har mer än halva veckan gått och jag längtar efter fredag och ledig helg och att bli klar med de f-de fönstren! så jag kan göra något annat.

Hur går det för er som börjat jobba efter semestern? Har ni också tappat bort tiden? Jag inbillade mig att tiden jag hade när jag var ledig, skulle jag ha nu med....... får nog snart börja gå någon slags "mental coaching" för att lära mig sänka ribban.... ;)


♥♥♥

7 kommentarer:

 1. Det har varit tuffa dagar på jobbet. Alla har inte samma mått för det där med empati, ansvar för trivsel, social kompetens...Idag är jag inte helt totalt slut efter jobbet så det blev lite lätt yogaträning i träningsrummet efter maten. Har tänkt varje dag att ikväll ska jag baka bröd men ännu har det inte blivit. Får väl göra det i helgen kanske. Jag vill vara ledig igen!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Inte blir det mycket gjort nu när jag börjat jobba. Tiden och orken räcker liksom inte till mer än jobb och att sköta vardagssysslor. Får väl se om det vänder lite så småningom.

  SvaraRadera
 3. Så vackra och lätta de ser ut där de svävar i rabatten.
  Jag har också börjat jobba efter semestern och det värst är att det inte är så mycket kväll kvar när man väl är hemma och har laddat om. Det blir ju mörkt så fort.
  Ha det gott/Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Det är tur man bloggar och kan se o läsa om många fina trädgårdar, njuta av Cosmos.
  Och att man har sin egen täppa att pyssla med, för annars vore det tufft.
  Jo det är det redan, jobbar på demens avd. det verkar som om alla där gott sammans för
  att göra livet surt för oss personal, även om vi är så positiva o glada. Som tur har jag lite sem.kvar, vi ska ut o resa den 15 sep. Kan redan behövas fniss :))
  Men jag har inte släppt taget om sommaren ännu.
  Ha de bra / Eva

  SvaraRadera
 5. nej tiden räcker inte alls till och man vill ju göra sådant som man liksom vant sig med under ledigheten men det är ju stört omöjligt, förstår man ju mentalt men ändå! Fantastiskt vackra bilder på dina cosmos.. älskar dem! Kram o ha det gott/Monica

  SvaraRadera
 6. Nästa år ska jag plantera vita i pionrabatten:)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. En till som tappat tiden. Den här veckan har gått i ett huj och jag har inte hunnit med mycket annat än jobb.
  Men du - imorgon är det helg!

  SvaraRadera