söndag 8 juli 2012

Söndagsmorgon......


Ledig, inget regn, varmt och skönt. Tog med mig kameran, Tiger och en skål för att plocka smultron till frukostyoghurten.


Gårdagens regn har tyngt ned Daggkåpans blommor. Såg att en av Nävorna blommar, har väl namnet någonstans..... den är så söt för blombladen lägger sig omlott.

Dagens jobb: rensa upp lite bland växerna och måla klart balkongräcket och tror bane mig jag skall ge mig på taket med!

Ha en skön söndag ♥
6 kommentarer:

 1. Skönt att strosa runt på morgonen när solen skiner:) Förstår att Tiger tycker om att få vara med;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Vilken rar bild på Tiger!
  Helt otroligt att du har haft regn igår - vi hade så underbart behagligt väder hela dagen utan vare sig blåst eller regn! Smultronen ser riktigt goda ut! Så bra att jag har egna så slipper jag att drä...(det där jättefula ordet, du vet);)!
  /Anja

  SvaraRadera
 3. Men himmel vilka härliga sommarbilder du bjussar på!!

  SvaraRadera
 4. Jaa... vilka sommarbilder! helt ljuvligt och fint, försöker få till mina knappar efter din beskrivning men det funkar inte så bra.. jag ska rensa men det får bli imorgon! morr.. kram o ha en bra sistajobbetvecka innan semester.. ♥

  SvaraRadera
 5. Så söt han är Tiger när han tvättar sitt ansikte.Rara sommarbilder. Snart har halva juli försvunnit. Nästan bara tråkigt väder.Ha det gott.Kram Lisa.

  SvaraRadera
 6. Åh, så lik vår Piff!
  Ha en bra vecka nu, jag är ledig i två dagar innan två dagars jobb och sen ... tadaaaaa! Semester! Och då har jag beställt sol i mängder :)

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera