onsdag 4 juli 2012

.....och så kom sommaren tillbaka.....och vi njuter av härliga kvällar!

Älskar utelivet - äta ute, sitta ute, slappa ute, ta en liten tupplur ute i hängmattan....Pionerna doftar så härligt om kvällarna, nu är det slutspurten och snart är de "ett minne blott....."


Jo tack, det går bra med cyklingen! :) lite ont i rumpan trots mjuk sadel, och det är riktigt skönt! har ju haft tur med vädret denna veckan och faktiskt går det fortare hem på cykel än med bil, trots uppförsbackarna! Vet inte var alla bilar kommer ifrån men de brukar dyka upp precis när jag skall åka hem och har jag otur, kan det ta 45 min hem - cyklar jag tar det 25 minuter!


I morgon blir det bil till jobbet, för då är det dags för trädgårsbesök igen! Ha det allra bäst och njut av vädret - snart är även det " ett minne blott...."

Pssst....   tror fler än jag har knappt om tid att kommentera bloggar i det ljuva vädret, men gärna läser, så jag har här hos mig, lagt till "reaktioner" längst ned vid kommetarsfältet, så vill ni bara "säga hej", kan ni bara klicka i en av rutorna - även om en skriven hälsning alltid är roligt att få :)9 kommentarer:

 1. Så fiffigt med reaktionsfältet- ska nog sno den idén!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vilken bra grej med reaktioner. Kan alla göra så?

  Så många trädgårdsbesök du hinner med. Jag ska faktiskt på ett i morgon och får då träffa två fina bloggare också.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Måste ba' säga att så bra att du också har reaktionsknappen! Men hur skall jag kunna välja vilken jag skall klicka på ;)))? Äsch! Lika bra å skriva;)! Ha det jättegôtt!

  /Anja

  SvaraRadera
 4. Vilken smart sak....hur gör man?
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 5. Jag cyklar inte, utan åker buss och tåg till jobbet. Ser det som "egentid" och passar på att läsa och kommentera bloggar! Värre blir det nog under semestern så det är bra med knappen :)

  SvaraRadera
 6. Ja nu är det ljuvliga kvällar:) Hoppas att vi kan få njuta av sådana resten av sommaren och en bit in på höstkanten också för den delen:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Nu har det varit varmare än varmt! Har du gelésadel på cykeln? Det har jag, hi hi. Min första pion har slagit ut så här har det just börjat, tråkigt att det är så pass kort tid med pionerna, men det är bara att njuta den tid de varar.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 8. Vi äter mycket ute, ibland får man ha kofta på :)

  SvaraRadera
 9. Hejsan! Kul att ses igår! Min pysselblogg hittar du på www.pysselfnatt.wordpress.com.

  Hoppas du fick en skön ledig dag fast det kom regn!

  Kram

  SvaraRadera