fredag 6 juli 2012

TrädgårdsutflyktÅh vad det är roligt och mysigt med trädgårdsutflykt! I går, torsdag, var jag och några till och hälsade på Monika och vilket väder vi hade!!!! Härligt!


Härligt också att titta runt i hennes fina trädgård, lite här och där finns fina stilleben, bl a ett egengjort keramiktråg fyllt med Taklök som står fint på bänkn av grainsten.
äta god mat, slappa en stund i trädgårdsstolen och heja på när Kia beskär Persikoträdet - bra att vi kan hjälpa varandra  :)

Roligt att träffas och prata, tipsa varandra om allt från trädgård till matlagning och minsann om vi inte smidde lite planer på fler trädgårdsutflykter och vi börjar med Tusen trädgårdar i augusti  - så tjejer, nu får ni boka in söndagen 12 augusti, titta in på LISTAN och börja fundera på vilka trädgårdar vi skall besöka :)  och Karin - intresset är verkligen stort för en ev resa i mars.......   :)

3 kommentarer:

 1. Ni får gärna kommao kolla min eländiga trädgård om ni vill=))). Jag är med i 1000 trädgårdar i år men det känns som jag tagit mej vatten över huvet för allt ser visset o dött ut o en massa fina saker har blivit ätna av nån satans mask. Men ni är välkomna ändå....om ni vill åka så långt. /Knatten

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt att göra trädgårdsutflykter. Man får så mycket inspiration. Själv är jag med i tusen trädgårdar i år, första gången för mig.Hoppas att det blir bra och att jag får ordning på trädgården till dess.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 3. Tack för det trevliga besöket! Det är så himla kul att träffas så där o umgås, få tips o hjälp som du skriver. Tusen trädgårdar, ja där får vi fundera vilka vi ska besöka Finns så ofantligt många.. Tusen!! Hihi, ja men vi har ju ett tag på oss att tänka.. Kram o ha en fortsatt trevlig kväll..

  SvaraRadera