lördag 14 juli 2012

morgonstundregnet kom i natt, massor av regn och först en snigelrunda nu är det 15 sniglar mindre här hos mig
ett strå med smultron till frukost

vinden är borta och det känns om om det blir en bra dag idag ♥


13 kommentarer:

 1. Ja, idag blir en fin dag hoppas jag. Kanske lite mer utomhus idag än igår...
  Ha det gott Lotta,
  kram Marie

  SvaraRadera
 2. Va härligt med smultron på strå! Här uppe i norr hittar vi inte det så lätt!
  Ha en bra fortsättning på helgen!
  Carin

  SvaraRadera
 3. Vad skumt, först hittade jag inte var jag skulle kommentera. Den brukar dyka upp när man för cursern över den tomma ytan efter klockslaget för inlägget. Det verkar ha blivit så här på många av de bloggar som lagt in "tummen upp" eller "gillar" och dylikt.

  Sniglar gillar vi inte, och jag inte snäckor heller. Hittills i år har det varit förvånandsvärt få, med undantag för när värsta regnskuren kom.

  Inte alla av mina vallmon blir fina i år heller, kan jag trösta dig med. Mina vita dubbla har inte alls gått bra. Kanske det är viktigt, att ta fröna vid rätt tidpunkt? De skall nog få mogna ordentligt på plantan innan man knipsar fröhuset (min högst ovetenskapliga teori).

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 4. Börjar bli riktigt trött på detta eviga skvättande.Bara regn varje dag.Suck.MVH

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Om man klickar på ditt bloggnamn i blogrollen, så visas "kommentarer" så fint när man kommer till din sida, men om man klickar på själva inläggets namn som ju står på raden nedanför i blogrollen, kommer den inte upp!! Problem detected, but not solved!!!

  /Ruben

  SvaraRadera
 6. Låter som en bra start:) Det verkar som om det blir en fin dag, vilket passar bra eftersom vi har HIH-träff här hos mig idag;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 7. Jaha, men va kul för dig att du har smultron. Jag var av med Ronja i morse och hon kom inte när jag kallade på henne heller. Efter att ha tittat på alla sidor av huset två gånger så jag att hon stod inne i en rabatt och åt mina smultron. Ja, så kan det gå!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Vad är väl lite regn om man kan få smultron till frukost?

  Ha en fin dag, Lotta!

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Precis (nästan) så började min morgon idag. Regn, snigeljakt och smultron i massor. Tyvärr (i år) har jag smultron som marktäckare under en fläder. Den är totalt nedlusad och allt klibbigt från lusen hamnar på smultronen. Inte så mycket smultron på strå av den anledningen. Synd på så rara smultron ;)

  Tamara

  SvaraRadera
 10. Här har varit en regn fri dag i dag. Här har smultronen också kommit långt, men jordgubbarna har tyvärr någon fågel mumsat i sig//Britt

  SvaraRadera
 11. Det verkar bli en fin kväll här men annars har regnet varit på besök idag också. Trist. Vi fick visst mest regn i hela Götaland under gårdags dygnet. Jag som vill ha sol.
  Trevlig Kväll!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 12. Lite si så där med vädret på mitt håll kan jag säga, ja en långpromenad på dagen blev det och sen har jag mest suttit o umgåtts med dotter o dotterdotter.. ja det är en evinnerlig väntan som tär på nerverna, ja mest hos den väntande moder då förstås.. *ler*. Vågar liksom inte ge mig ut till kusten utifallomatt.. så där men det blir väl bra med det bara det är över vår väntan. Fantastiskt vackra foton idag med blad o smultron.. kram o ha det finfint..

  SvaraRadera
 13. Huu då, regnar det så mycket hemma! Jag ser ihopklibbade rosor och pelargoner som lider av vätan i krukorna... Hoppas sniglarna håller sig borta!
  Vackra bilder!
  Kram Maria

  SvaraRadera