måndag 16 juli 2012

Grässaxen


Det var några läsare som var nyfikna på grässaxen jag skrev om, den köptes på Biltema (vi brukar skämta om att Biltema har allt), här är en bild på den:
Nu vet jag ju inte hur hållbar den är, jag har ju bara använt den en gång men jag kan återkomma när trädgårdssäsongen är slut. Det är i alla fall skönt att 1 - slippa trimmern, 2 - ligga på knä och dra gräset 3 - gillar att jag snabbt kan ta en snigel!

Det var dagens tips :)


4 kommentarer:

 1. Men det är väl inget skämt, Biltema har allt :) Maken som tävlar i multisport brukar också komma hem med saker därifrån med samma kommentar. Fast jag vet inte hur det är med bildelar, har de fortfarande det?

  SvaraRadera
 2. Jag använder också grässax men en modell utan långt skaft.. Din verkar ju smidig med tanke på att man slipper krypa men hur fungerar den jämte stensatta (plattor)rabattkanter? Och hade den fungerat intill min mur? Vissa delar av gräsmattan är ju "besvärligare" att klippa oavsett vad man anv. sig av och saker som underlättar är alltid av intresse =)
  Kram gittan

  SvaraRadera
 3. jag somnade gott på vår kvällssoliga altan efter shoppingtur på ikea... blåsten var varm. Ju, Biltema och Clas Ohlson har det mesta en trädgårdsägare behöver :)

  SvaraRadera
 4. Den ser lätt och smidig ut!
  Mariana

  SvaraRadera