söndag 17 juni 2012

Segelhelg


Väderprognosen var inte lovande men vi gav oss ut på havet ändå, det brukar bli bättre väder bara man får lämnat land. Vi seglade förbi vackra Marstrand,


och jag fick testat mitt nya objektiv, ett zoomobjektiv som jag köpte förra veckan, ett Sigma 70-300 mm och det är som jag tänkte mig,perfekt att ha med i båten, att zooma in vyer och objekt.Marstrand är lika fint i år som i fjol :) Samma charmiga badort och det lockar alltid till att stanna till och äta glass men vi sparade glassen tills vi kom till Skärhamn där vi låg i hamn över natten.Kvällen var fin och solig. Söndag var sisådär-väder men vi slapp regnet under seglingen men kom hem precis lagom tills att himlen öppnade sig! Skönt i alla fall att haft miljöombyte så nu är jag laddad inför kommande arbetsvecka - och tänk! nästa helg är det midsommar! Så fort det går....... hemska tanke men snart vänder det........ så det gäller att ta tillvara på kvällara och ljuset.

Ha det allra bäst ♥
7 kommentarer:

 1. En vacker tur ni fick!!
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Vackra vackra Marstrand! En av mina favoritplatser.
  Tur att ni hann hem innan regnet kom. Bra för trädgården men visst behövs väl lite värme och sol nu...

  Ha en fin midsommarvecka! Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Så fin segeltur ni fick. Marstrand är vackert, men det är sällan jag är där. Grattis till objektivet, superfina bilder:).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Det går nästan att känna genom korten hur härligt ni har haft det. Ses imorgon!

  SvaraRadera
 5. Härligt när man väl kommer ut ibland.. ja så är det verkligen. Men så avis jag blir på ditt nya fina objektiv.. vilka bilder det blev. Ja ett sådant har jag tittat på flera gånger men inte köpt något än, men nån gång så ska det bli av. =).. önskar dig en bra o skön midsommarvecka nu.. ja hiskeligt så fort allting går nu. kram!

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig tur ni haft på havet.Fina bilder, spännade att testa med ett nytt objektiv...
  kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 7. Tjusiga bilder på en tjusig stad (?).

  SvaraRadera