lördag 9 juni 2012

Duktigidag har jag varit mycket, mycket duktig! Jag har skrapat färg från balkongräcket och i morgon kan jag måla - om det inte regnar.Nöjd blev jag när jag såg att Luktärtorna börjat sticka upp ur jorden (tillsammans med självsådd Rosenskära)  -  så är jag tidigare i år än i fjol, de kom de upp i juli..... fniss...... hade luktärtor fram tills frosten kom :)
Med andra ord så är jag i fas med både trädgård och mig själv :)2 kommentarer:

 1. Det är ju helt underbart att vara i fas! Här har det också varit en bra dag men det blev inte jättemycket gjort kanske.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Trevligt med mål-projekt på sommaren, hoppas du får vackert väder för att göra det klart.
  Luktärtor för-gror jag alltid, men så har vi väldigt kort säsong och några krukor är på G :)
  Jag har vågat mig på att göra små planteringar idag med ettåringarna och det är så roligt att äntligen bli fri från "trångboddheten" med tanke på små krukor som är sprängfyllda med rötter och trångt med förvaringen.
  Ha det gott/ bea

  SvaraRadera