lördag 9 juni 2012

Som det kan bli......


Lördag morgon, nattens regn har satt sina spår, det blir ingen frukost ute vid piazzan och precis när fingret är på avtryckaren, dyker Tiger upp........Han sitter där tills jag går in så hans söta huvud får vara med på bild :) Han är runt fötterna hela tiden, och trots att man trampat på honom otaliga gånger, fortsätter han följa mig hack i häl. Just nu ligger han på min mage, och beklagar sig högt (han har ett väldigt manligt och högljutt jamande) när jag föser bort hans bakdel från tangenterna.

I förrgår fick han ingen puss av mig, för jag såg honom i buskarna med en fångst i munnen........ gillar det inte men det är ju naturligt för katterna. Sofia: han har blivit riktigt stor! Det är inte den lilla fjanten du "lämnade" i april, men han är fortfarande lika uppstudsig och nyfiken, mycket duktig på att fånga flugor och silverfiskar (ja, jag har silverfiskar, de finns fast jag städar ofta :), och kan leka hängivet med en tops hur länge som helst. "Ovanan" att sitta på stolen, vid diskbänken när vi lagar mat finns kvar, och han blir mycket förnärmad om han inte får vara med, vänder man ryggen åt honom, sticker han fram en lååååång tass och försöker fiska till sig någon läckerhet, men vet mycket väl om att han inte får göra så :)

Sofia: hoppas du har en fin helg i Korea, med nya upplevelser och äventyr! Men nu tycker jag det är dags att vi bokar din hemresa :)Tiger längtar efter dig.......   ♥7 kommentarer:

 1. Ja, dom där katterna har en förmåga att dyka upp på många av mina kort också ;-)

  SvaraRadera
 2. Vilket underbartkattporträtt du ger i både text och bild. Nedersta bilden på Tiger är helt ljuvlig.
  Undrar vad det är för 'fel' på en när man, som jag, är så tokig i katter (och en del hundar). Jag suger åt mig ditt inlägg som om det vore något viktigt - men herreje - jag måste ju medge motvilligt att det KAN finnas viktigare händelser här i världen...;)))...eller kanske inte;)))? Hehhee. Nu ligger Maija bredvid mig och pratar i sömnen!/Anja

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild på Tiger.Älskar katter.Undrar ibland varför jag inte skaffar mig en.MVH

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig uteplats, synd att du inte kunde njuta av den idag, men det kommer fler tillfällen!

  Vilken underbar trädpion du har!!

  SvaraRadera
 5. Härlig uteplats, lite har vi varit ute idag. Vist är det mysigt med katteer, de är alltid med och de känner sig som kungar, så söt han är.
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Han är så sööt Tiger. Min lilla Sigrid hon kan inte jama som en katt kan. Jag kallar henne för pipelii, för det låter så. Vi har just gått vår kvällspromenad i koppel.Hon fyller 1 år 8/7. Världens goaste lilla kisse. Vi är många som ÄLSKAR katter. Puss på dig Tiger från Sigrid o Lisa.

  SvaraRadera