måndag 4 juni 2012

Det är inte klokt,jag har varit inne en halvtimme, satte mig vid datorn, ser solen lysa där ute, det kunde varit en jättefin kväll om det inte blåst kallt vind, tittar på klockan på dator och jisses! Den är 20:55 !!! Jag skall gå och lägga mig om typ en timme och solen lyser fortfarande!!! Det är ju hur konstigt som helst! Jag vill vara uppe lika länge som solen - fast å andra sidan måste jag ju gå upp samtidigt i morgon bitti...... fniss.... :)

Nu äntligen har det lugnat sig..... pust...... och tiden är min kompis igen och idag var det så där bra, så att jag frågade mig själv: "vad vill du göra idag Lotta?"  Bestämde mig för att klippa gräset, tog vara på gräsklippet och fick myllat ned det i perennarabatten  - hoppas, hoppas det blir lite luckrare nu, får väl krafsa där lite oftare......    :)

Och minsann - det spirar i odlingslådan utanför lilla växthuset!I år satte jag gul lök (måste prova nytt och så skall man ju variera odlingarna) och mellan löken gror nu bönor (minns inte vilka men brytböna tror jag det var). Den är stor och kraftig och det är spännande :)

Kom på att jag glömde fröna på sommarblommorna och grepen hos Johanna, så sådden får ske en annan dag.

Johannas David svängde vägen förbi oss idag och lämnade fler bockade "ringar" av armeringsjärn här hos mig, det är armeringsjärn de bockat på hans jobb (bygge) men det var fel mått kom de på, så de hade några över..... och han kom på att de säkert kunde användas till klätterstöd  - och det kunde de ju!!!!   Jag skall fortsätta knåpa växtstöd i morgon, tror pionerna behöver ha lite stöd innan knopparna blir förstora.

Nä, nu får jag sluta så jag hinner med lite annat innan jag går in till kudden  :)


4 kommentarer:

 1. Så härligt att du är mera i fas med tiden igen. Det är ju så skönt att hinna göra en del hemma. Man mår bra då tycker jag.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ser fram mot lite sol och värme nu!
  Hoppas du får ordning på jorden.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 3. Nävan växer på jobbet så jag tittar nästa gång jag är där...
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. Vad skönt, att ha en egen lego-tillverkare av blomsterstöd! När det kommer ett störtregn är man glad åt alla stöd, så de kan man inte få för många av!1

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera